Soru Mi Note 2 almak istiyorum ama..

Berque

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berque
Cihazım
galaxy note4
Konular
6
Merhaba, forumda yeniyim öncelikle. Nasipse bir kaç güne Xiaomi kullanıcıları arasına gireceğim.

Mi Note 2 almayı planlıyorum, 6gb ram 128gb hafızalı versiyondan. Hafıza UFS 2.0 mı kullanıyor teknolojisini bilen var mı?

Bir de muadil telefonlar hep 8 çekirdekli bu 4 çekirdek. 6 GB ram yanında 4 çekirdek biraz çekimser kalmama yol açtı. Kullananlar cihaza stres testi yaptı mı hiç, nasıl bir yoğunlukta kasmaya başlıyor? İşlemcisi yeterli gelecek mi...

Bir de, kamerasına yapılan yorumlar biraz korkuttu... Memnun kalmayan var mı?

Mi6 da düşünüyordum ama hem 128gb depolama alanlı olanları daha satışa çıkmadı, hem de ekran boyutu (Samsung Note 4 ten geçiş yapacağım) ufak geliyor buna alıştığımdan..

Ekranın eğimli olması da korkutmuyor değil, düşmelere karşı kırılma riskini artırıyor mu acaba.. Tam uyumlu tempered koruma yapılamıyor diye biliyorum

Teşekkürler

düzenleme : bir kaç yerde aşırı ısınma, kasma, kasa açıklığı gibi sorunlara denk geldim. kronik sıkıntısı var mı bu modelin?

Son düzenleme:

StarSOzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Seki
Cihazım
Mi Note 2
Konular
3
Valla anlayamıyorum hiçbirinizi. Ben ortalama olarak 6 7 aydır falan kullanıyorum heralde Önce 64gb lık aldım. sattım sonrada 128 liğini gözüm kapalı aldım. ekranı kıran arkadaş acaba yerinde başka telefon olsaydı o telefonunki kırılmayazakmıydı.Bir kaç kez çok tesr değil ama düşürdüm telefonu hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Bende hem ekrana uygun ekran koruyucu hemde abs kılıf mevcut mi mix alacakken bunu tercih ettim ve inanın bir gram dahi pişman olmadım . Kamera konusunda çekincesi olanlarada cevabım gidip sony kalası alabilirler. kamerasındaki fotoğrafları sanki çekip 100x150 büyütecekmiş gibi abartmaya gerek yok gayet iyi ve programsal olarak gayet başarılı. Ya şurasıda şöyle olsaymış dediğim hiç bir yeri olmadı telefonun. Ekran çizilmelere karşı testleri mevcut nette inceleyebilirsiniz. Bir samsun s7 ne kadar dayanıklı ise ekran konusunda buda ondan dahada aşşağıda diyemeyiz. Telefonda Snapdragon 821 işlemci mevcut muadili telefonlar 8 çekirdek demissinde Snapdragon 821 den beklediğin ne ise telefon o ne eksik ne fazla. muadili Snapdragon 821 de 4 çekirdek bu da zaten telefonun muadili var demek çok büyük hata olur. çünkü kıyaslanacak bir telefon yok karşısında bu telefona benzeyen. Telefon her ne kadar note diye geçsede telefonu asla ama asla samsungun note serisi ile kıyaslamayın arkadaşlar çok büyük bir yanlış olur bu çünkü samsung note telefona özgü işlevler geliştirmiz. Mi note2 de miui sürümüne göre ek ne fazlası ne eksigi var.

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Valla anlayamıyorum hiçbirinizi. Ben ortalama olarak 6 7 aydır falan kullanıyorum heralde Önce 64gb lık aldım. sattım sonrada 128 liğini gözüm kapalı aldım. ekranı kıran arkadaş acaba yerinde başka telefon olsaydı o telefonunki kırılmayazakmıydı.Bir kaç kez çok tesr değil ama düşürdüm telefonu hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Bende hem ekrana uygun ekran koruyucu hemde abs kılıf mevcut mi mix alacakken bunu tercih ettim ve inanın bir gram dahi pişman olmadım . Kamera konusunda çekincesi olanlarada cevabım gidip sony kalası alabilirler. kamerasındaki fotoğrafları sanki çekip 100x150 büyütecekmiş gibi abartmaya gerek yok gayet iyi ve programsal olarak gayet başarılı. Ya şurasıda şöyle olsaymış dediğim hiç bir yeri olmadı telefonun. Ekran çizilmelere karşı testleri mevcut nette inceleyebilirsiniz. Bir samsun s7 ne kadar dayanıklı ise ekran konusunda buda ondan dahada aşşağıda diyemeyiz. Telefonda Snapdragon 821 işlemci mevcut muadili telefonlar 8 çekirdek demissinde Snapdragon 821 den beklediğin ne ise telefon o ne eksik ne fazla. muadili Snapdragon 821 de 4 çekirdek bu da zaten telefonun muadili var demek çok büyük hata olur. çünkü kıyaslanacak bir telefon yok karşısında bu telefona benzeyen. Telefon her ne kadar note diye geçsede telefonu asla ama asla samsungun note serisi ile kıyaslamayın arkadaşlar çok büyük bir yanlış olur bu çünkü samsung note telefona özgü işlevler geliştirmiz. Mi note2 de miui sürümüne göre ek ne fazlası ne eksigi var.

hocam telefonun donanıma bir lafımız yok. benım şikayetim aşırı kaygan olması. tabiki başka tlf olsa kırılma ihtimali yüksek fakat düşürme olasılıgı bu kadar degıl.

Oyla:

Hakko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K40Gaming
Konular
8
herhalde bu telefonu ilk alanlardan biriyim ben. Pekala kayganlık kamera vb. negatif olarak lanse edilen özellikler bile tercih meselesi. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor illaki al diye. Bak incele tutuş yazılım vb. detaylı gözden geçir beğenirsen al yoksa alma gayet basit. Her telefon düşebilir her telefon kırılabilir. o daha kaygan bu az kaygan vs. yok böyle birşey. 2 hafta önce mi6 aldık arkadaşa daha kaygan ama kimsenin şikayet ettiğini görmedim. bu konular konu bile değil bence. telefonu eleştirirken günlük hayattan bahsetmeniz daha sağlıklı netice verecektir. bu cihazı görüp alan 4 ayrı arkadaşım oldu hepsi memnun. kamerasının 1mikron olması gibi saçma bir tercih dışında gayet başarılı bir cihaz tek dez avantajı budur. kalan kısımlar ise piyasanın bana sorarsanız hala üzerinde. Samsung Galaxy s8 ve plus modellerinde ekranda vidyo açıldığında mi note 2 ile aynı ekrana sahip oluyor ne anladık şimdi bu işten? :) xiaomi fiyat / performans cihazı üretmeye devam ediyor arkadaşlar gözünüz kapalı xiaomi den şaşmayın derim.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
herhalde bu telefonu ilk alanlardan biriyim ben. Pekala kayganlık kamera vb. negatif olarak lanse edilen özellikler bile tercih meselesi. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor illaki al diye. Bak incele tutuş yazılım vb. detaylı gözden geçir beğenirsen al yoksa alma gayet basit. Her telefon düşebilir her telefon kırılabilir. o daha kaygan bu az kaygan vs. yok böyle birşey. 2 hafta önce mi6 aldık arkadaşa daha kaygan ama kimsenin şikayet ettiğini görmedim. bu konular konu bile değil bence. telefonu eleştirirken günlük hayattan bahsetmeniz daha sağlıklı netice verecektir. bu cihazı görüp alan 4 ayrı arkadaşım oldu hepsi memnun. kamerasının 1mikron olması gibi saçma bir tercih dışında gayet başarılı bir cihaz tek dez avantajı budur. kalan kısımlar ise piyasanın bana sorarsanız hala üzerinde. Samsung Galaxy s8 ve plus modellerinde ekranda vidyo açıldığında mi note 2 ile aynı ekrana sahip oluyor ne anladık şimdi bu işten? :) xiaomi fiyat / performans cihazı üretmeye devam ediyor arkadaşlar gözünüz kapalı xiaomi den şaşmayın derim.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, aynen katılıyorum...Xiaomi fiyat / performans cihazı üretmeye devam ediyor arkadaşlar gözünüz kapalı xiaomi den şaşmayın derim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

porschemurat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
5
Cihazım
Meizu
Konular
6
TR geldiğinde ilk alanlardanım bende hatta 6 gb ram versiyon gelmediği için 4 gb modelini aylardır kullanmaktayım.
Telefonlarımı hep kılıfla kullanırım o yüzden hiç kayganlık hissi elden sürekli düşürme yaşamadım.
1.5 yaşındaki kızım defalarca yere attı ama telefonun maşallahı var çizik bile yok kılıflı hali ile tabiki :) ama bilirsiniz bazı telefonlar kılıf bile olsa eziliyorlar.
Performans anlamında hiç sorun olmadı telefona denemek için ilk zamanlarda 20-30 sağlam oyun attım banamısın demedi.
Xiaomi nin tasarım modeli olan bir telefon sonuçta. Bunuda unutmamak lazım.
Bana göre eksi yönleri.
Düşük ışıkta kamera sorunu.
Ve ekran ışığının çok kısılamaması :) Kızımı uyuturken en kısık ayarda oda yı full aydınlatıyor :)

Oyla:
Üst Alt