evet hocam 21.1.13 versiyonu kullanıyorum suan eu stabili iyi bilirim hocam akmaz kokmaz beta yenilikçi bir rom ismi beta diye herkez çok sorunlu bir rom oldugunu zannediyor ara sıra bazı versiyonlarında problem yasanmıs olsada mıuı 12.5 olan versiyonu çok iyi en azından kendi adıma öyle illaki kullanan arkdaslarımız da var
alierdi41 hocam da kullanıyor oda kendi görüşlerini aktarır size
Hocam 21.1.13 sürümü gerçekten iyi akıcılık konusunda bir sıkıntı yaşamadım.
Pil konusunda kötü değil ama eu stabil 12.0.2 kadar da iyi değil.
Şunu net söyliyebilirim eu stabil android 11 den kat ve kat iyi durumda şuan beta
aslan568 hocamın dediği gibi beta denmesinden korkmayın ille arada ufak hataları olabilir ama bir artı olarak herşeye erken ulaşıyoruz.
Mesela bundan sonra gelicek yenilikler miui 13 de olucak yenilikler olucak betada yavas yavas bunları deniyip en sonunda miui13 ü sunucaklar bence buda büyük velinimet
rom da ortalama 9 saat ekran süresi veriyor tabi bu kullanımda kullanıma değişir yani günün sonunda mutlu oluyorsunuz.
Benim şuan canımı sıkan tek şey L3 olayı oda glabal roma android 11 gelince tekrar eu da L1 e yükselicek.
Sonuça varıcak olursak ;
Yeniliği seven biri iseniz eu beta tam sizlik ve rom artık android 11 ile iyice oturdu günlük kullanımı etkileyen bir sıkıntısı yok.
Eğer diyosanız her hafta günceleme ile uğraşamam kafam rahat olsun ozman şuan için tek önereceğim rom
Eu stabil and 10 12.0.2 sürümüdür.
Pil kullanımı ve akıcılık konusunda bir eksisi yoktur.