- Adım
- Ali Erdi
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- İtfaiyeci
- Konular
- 50
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mümkün ama ne kadar bug'suz bir rom kullanılır o muamma andorid 10 olsaydı eğer olduğu rom mümkün olmazdı.hocam mümkün değil stabil romdan beta roma tak diye sorunsuz geçemez android 11 olması önemli değil ikisi içerik yapı itibariyle birbirinden çok farklı cihaz açılmaz boot ekranında kalır yada twrp veya fastbootta döngüye girer temiz kurulum ile geçmesi lazım başka alternatif söz konusu değil
forumda da açılan konularda gördüm gecen arkadaşlar var zaten eskiye dönüp baktığımda bunu deneyimlemiştik
global beta varken ; globalde mesala stabildesin beta dosyasını indiriyorsun güncelleyiciye geliyosun güncelleme paketi seç diyoduk direk betayı ordan yüklüyoduk bu kadar kolaydı yıllar önce ah o güzel global beta günleri ...
bende temiz kurulum ile yüklenmesi kanısındayım... şiddetle önerdiğimide vurguladım.
en temiz olanı en sıkıntısızı yedekleri alıp temiz kurum ile geçmek
Yardım - Miui eu stabilden eu betaya gecmek
Arkadaslar merhaba mi mix3 sahibiyim telefonu aldigimda flash root mot ne varsa yapilmis magisk kurulmustu. Deneme yanilmayla birseyler cozdum ama brick vs korkusu yuzunden cogu seye girsemiyorum. Mesela suan eu stabil rom kurulu ama betaya gecip tum yenilikleri hemen demek istiyorum. Stabilde...
forum.miuiturkiye.net
bu konudan da okuyabilirsiniz hocam saygılarımla