Firmware güncellemesi yaparak ve mevcut romunuzdan temiz kurulum yaparak geçiş yapmayı deneyin. 4 wipe bazen tek başına işe yaramıyor ve format data da gerekiyor.Bu romu kullandığımda Vodafone hatim hiç çekmemeye başladı neden acaba
Siz sitede temiz kurulum dediniz adımları teker teker yaptım tertemiz kurulum yaptım ama şarjım çok çabuk bitip hatim hiç çekmiyor hangi romu önerirsinizFirmware güncellemesi yaparak ve mevcut romunuzdan temiz kurulum yaparak geçiş yapmayı deneyin. 4 wipe bazen tek başına işe yaramıyor ve format data da gerekiyor.
Bendeki cihazda OneOs kurulu ve neredeyse 2 gün batarya ömrü veriyor.Siz sitede temiz kurulum dediniz adımları teker teker yaptım tertemiz kurulum yaptım ama şarjım çok çabuk bitip hatim hiç çekmiyor hangi romu önerirsiniz
Peki güncell olan linki atma şansınızı varmıBendeki cihazda OneOs kurulu ve neredeyse 2 gün batarya ömrü veriyor.
Lite modeli Android 10 ile çıktı bizimki android 9. Bizim cihaza 12 gelse bile 13 gelmeyecek ama lite olana gelecek gibi. Saçmalığa bak resmen aynı cihaz.Lite modele android 12 geldi. Bu cihaza gelecek mi hâlâ daha global sürüm için rom çıkmadı