- Adım
- Baskan
- Cihazım
- Redmi 5Plus
- Konular
- 0
Selam bende miui global 11.1.1 kararlı rom var direk üzerine kursam olur mu , bir de cihaz repairli silinir mi yaptığım işlem
Twrp üzerinden yapacağınız işlemlerde imei silinmez. Bu romu kurmanız için twrp üzerinden format data ve 4 wipe yapmanız gerekiyor.Selam bende miui global 11.1.1 kararlı rom var direk üzerine kursam olur mu , bir de cihaz repairli silinir mi yaptığım işlem
ne çok güncelleme geliyor böyle her guncelleme ne ıse yarıo ne düzeltiliyor bilgi varmı ? birde komple format atmadan programlar sılınmeden guncelleme yapılabılıyormuGüncelleme ilk mesaja eklenmiştir
Eu rom haftalık olarak Beta güncellemesi alır. Güncellemenin notları resmi internet sitesinde yazıyor. Komple format atmadan her hafta gelen güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Hali hazırda kurulu duran uygulamalarınız ve kişisel dosyalarınız silinmez.ne çok güncelleme geliyor böyle her guncelleme ne ıse yarıo ne düzeltiliyor bilgi varmı ? birde komple format atmadan programlar sılınmeden guncelleme yapılabılıyormu
Her güncellemede üşenmeden ilk mesaja güncelleme notlarını Türkçe' ye çevrilmiş halde ekliyorum ancak okunmuyor. Dikkatli bakarsanız, değişiklik listesi ilk mesajda var. Düşük sürüm üzerine güncelleme yapacaksanız dalvik cache temizleyip veri kaybetmeden yükseltme yapabilirsiniz.ne çok güncelleme geliyor böyle her guncelleme ne ıse yarıo ne düzeltiliyor bilgi varmı ? birde komple format atmadan programlar sılınmeden guncelleme yapılabılıyormu
Aosp olarak yayınlanmış romlar bulabiliriz ancak kamera konusunda beklediğiniz performansı alamazsınız. bazı cihazlar için fastboot olarak yayınlandı Eu romda. Ancak bu cihaz için henüz yok. Geliştirme aşamasında olduğunu biliyorum, çıkış tarihi belli değil ne yazık ki. Çıkar çıkmaz paylaşırım.Üstadım oncelikle konu için ellerinize sağlık. Çok da akıcı bir rom olmuş. Yükledim batarya performansı da kötü denmez. Acaba android 12 MIUI 13 xda da falan var mıdır? Çıkmış mıdır?