Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)/ Eu Android 11 MIUI 13

• Konbuyu başlatan M.OZKN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 301
  • Görüntüleme 32K

grophin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Bugun itibari ile yükledim kullandığım en harika rom olmus gayet stabil ve akıcı hocam paylaşım için cok teşekkürler. Bir sorum olucak kontrol merkezi ekranında en altta media diye bisey var o kalkıyor mu acaba bilgisi olan varmı

grophin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Birde arkadaşlar bu sdk uyarısı gitmiyormu sürekli fabrika ayarlarina dondunuz miui öğeleri yüklenmesi gerekiyor diyor bu nasil kapatılıyor

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Birde arkadaşlar bu sdk uyarısı gitmiyormu sürekli fabrika ayarlarina dondunuz miui öğeleri yüklenmesi gerekiyor diyor bu nasil kapatılıyor
Cihazınızda root olduğunu varsayıyorum root gerektiren bir dondurma uygulaması ile o sanırım sdk'ydı ismi o uygulamayı dondurun ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum.

grophin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Cihazınızda root olduğunu varsayıyorum root gerektiren bir dondurma uygulaması ile o sanırım sdk'ydı ismi o uygulamayı dondurun ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum.
Var hocam bunu durdurmak yerine baska kesin bir çözümü yok mu ben endonezya romdan geçiş yapmıştım mesela global romdan geçincede bu sorun oluyormu

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Merhaba, Gmail ve Google Keep uygulamalarında arayüzde donmalar oluyor mu? Sırf bu problem nedeni ile Endonezya roma geçtim.

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Bugun itibari ile yükledim kullandığım en harika rom olmus gayet stabil ve akıcı hocam paylaşım için cok teşekkürler. Bir sorum olucak kontrol merkezi ekranında en altta media diye bisey var o kalkıyor mu acaba bilgisi olan varmı
hangi sürümü yüklediniz ?

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
birde nasıl yapılıgı hakkında video olsaydı harıka olurdu :( tsk ler elıne saglık

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Var hocam bunu durdurmak yerine baska kesin bir çözümü yok mu ben endonezya romdan geçiş yapmıştım mesela global romdan geçincede bu sorun oluyormu
Bahsettiğiniz romlarda bu sorun var mı bilmiyorum ancak ben dondurdum ve sorunsuz kullanıyorum neden dondurmak istemediğinizi anlayamadım açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, Gmail ve Google Keep uygulamalarında arayüzde donmalar oluyor mu? Sırf bu problem nedeni ile Endonezya roma geçtim.
Maalesef iki uygulamayı da kullanmadığım için bir şey diyemiyorum hocam ama kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır.

Üst Alt