- Adım
- Veli
- Cihazım
- Xiaomi Mi4c
- Konular
- 0
miui 13 den güncel umut var mı? kimin yorumunu okusam 12 ye dönme peşinde22.3.16 güncellemesi ilk mesaja eklenmiştir
miui 13 den güncel umut var mı? kimin yorumunu okusam 12 ye dönme peşinde22.3.16 güncellemesi ilk mesaja eklenmiştir
Bendeki cihazda yaklaşık 2 haftadır kurulu ve oldukça iyileştirilmiş. 2 günü rahat çıkartıyor ve oldukça akıcı.miui 13 den güncel umut var mı? kimin yorumunu okusam 12 ye dönme peşinde
günlük kullanıma uygun mu?Bendeki cihazda yaklaşık 2 haftadır kurulu ve oldukça iyileştirilmiş. 2 günü rahat çıkartıyor ve oldukça akıcı.
beta romları tavsiye etmiyorlar ya o yüzden sordum. sıkıntı yaşamadıysanız en kısa zamanda deneyeceğimHocam sorunuzdan hiçbir şey anlamadım. Günlük kullanıma elbette ki uygun, 2 haftadır kurulu, siz ne için kullanmayı düşünüyorsunuz acaba?
instagram patlıyor son sürümde. ne yaptıysam düzelmedi. youtube music de vanced versiyonu çöküyor ama resmi son versiyon açıldı. anlaşılan bir şeyleri bozmuşlar.son guncellemeyi yukledim stabilden gecis yapmistim ama intagram uygulamasi surekli duruduruldu hatasi verip acilmiyor nasil duzeltirim bilen var mi
Stabil olanından daha stabil.beta romları tavsiye etmiyorlar ya o yüzden sordum. sıkıntı yaşamadıysanız en kısa zamanda deneyeceğim
Bendeki cihazda her şey sorunsuz çalışıyor İnstagram ve vanced sorunsuz. Lucky Patcher sorunsuz. Cihaz için yayınlanan son güncellemeyi yükleyip öyle deneyin. Sizin cihazınızla ilgili bir sorun sanırım bu.instagram patlıyor son sürümde. ne yaptıysam düzelmedi. youtube music de vanced versiyonu çöküyor ama resmi son versiyon açıldı. anlaşılan bir şeyleri bozmuşlar.
22.3.16 sürümünü yüklemiştim. başka yapmam gereken bir şey mevcut mu?Stabil olanından daha stabil.
Bendeki cihazda her şey sorunsuz çalışıyor İnstagram ve vanced sorunsuz. Lucky Patcher sorunsuz. Cihaz için yayınlanan son güncellemeyi yükleyip öyle deneyin. Sizin cihazınızla ilgili bir sorun sanırım bu.
İlk önce komple format data ve 4 wipe yapın, recovery modda yeniden başlatın ve22.3.16 sürümünü yüklemiştim. başka yapmam gereken bir şey mevcut mu?