Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro Global Kararlı Rom V11.0.8.0.PFDMIXM

cixbooy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Note 3 n9000
Konular
0
cihhazım note 10 pro 11.0.7 sürümünü recoverydn yukleyebiliyorum ama bunu 8 i bir türlü olmadı yukledikten sonra hep twrpye atıyor yardım edin lütfen

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
cihhazım note 10 pro 11.0.7 sürümünü recoverydn yukleyebiliyorum ama bunu 8 i bir türlü olmadı yukledikten sonra hep twrpye atıyor yardım edin lütfen
Hocam fastboot linkini indirin mi flash ile kurun. Sıfırdan temiz bir kurulum olur.

cixbooy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Note 3 n9000
Konular
0
tesekküler hocam. birde twrp den rom yukleyemiyorum sürekli attıktan sonra romu twrp de kalıyor cihaz. imei klon. acaba rom yuklemeden önce format data yapmıyorum bu yüzdenmi. imei uçar mı diye korkuyorum format data yapsak

dadaloglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 9.0
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Merhabalar. Cihaz IMEI kayıtlı. Miflash ile indirip güncelleme yapsam IMEI gider mi acaba?
Cihaz da twrp ve robot yok bu arada.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhabalar. Cihaz IMEI kayıtlı. Miflash ile indirip güncelleme yapsam IMEI gider mi acaba?
Cihaz da twrp ve robot yok bu arada.
Merhaba hocam, yurt içi kayıtlı imei hiçbir zaman silinmez.

MUHAMMET TEOMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHAMMET
Cihazım
Pocco x3pro
Meslek
OTO GALERİCİ
Konular
11
Eğer kullandığımız ROM'un yeni bir versiyonu çıkarsa nasıl güncelleme yaparız ? Kurduğumuz programlar silinmeden , ayarları kaybolmadan, hatta ekran düzenimiz dahi bozulmadan... Çok kısa ve kolay. Buyrun yazıyorum.

1 - Yeni çıkan ROM u indirip telefonumuzun ana hafızasına atıyoruz.
2 - Telefonumuzda TWRP yi başlatıyoruz....
3 - Sırası ile şu Düğmelere Tıklıyoruz. Wipe -> Advanced Wipe. Açılan kısımdan Sadece Dalvik / ART Cache yi işaretleyip (Diğerleri işaretli olmayacak ) aşağıdaki Swipe to Wipe düğmesini sağa kaydırıyoruz ( Sağ diyorum ki kolay olsun Idea~~ )
4- Geri gelip TWRP nin ana sayfasından INSTALL düğmesine basıp telefona attığımız yeni ROM dosyasını seçiyor ve aşağıdaki Install Image düğmesini Tıklıyor ve ROM u kuruyoruz.
5- Kurulum bitmiştir. Ana ekrana gelip sırası ile Reboot -> System düğmelerini tıklıyor ve yeni güncel ROM u tepe tepe kullanıyoruz.....
kaynak skorpi hocamıza teşekkür ediyoruz
Hocam merhaba şimdi sizin dediğiniz üzerine Twrp de wipe yapıyorum ya o sırada benim telefon sd cart almıyor o yüzden indirdiğim roomu da ve telefonda kurulu olan roomuda silmez mi çünkü ben daha önce Twrp den yaptım ve indirdiğim roomu sa sildi telefonda kurulu olan roomu da sildi mecbur pc miflas ile yüklemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Hocam merhaba şimdi sizin dediğiniz üzerine Twrp de wipe yapıyorum ya o sırada benim telefon sd cart almıyor o yüzden indirdiğim roomu da ve telefonda kurulu olan roomuda silmez mi çünkü ben daha önce Twrp den yaptım ve indirdiğim roomu sa sildi telefonda kurulu olan roomu da sildi mecbur pc miflas ile yüklemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz
Mi flash ile yüklerseniz temiz bir kurulum olur

Üst Alt