Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.2.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çok ilginç bir şekilde hocam bende kullanıyordum hiç sorunum yoktu hatta 3 cıhaza daha yukledim onlarda sorunsuz fakat son 2 cihazda bu sorun var sms gönderiyor fakat almıyor diğer cihazlar problemsız ve fastboot olarak yuklendı sorunlu olan cıhazlar hem fastboot hem twrp olarak denendi fakat çalısmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

global romda problemsiz hocam rom degiştirdiğim zaman sorun ortan kalkıyor

İlginç :?

firat36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
SMS gelmeme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar

Çok ilginç bir şekilde hocam bende kullanıyordum hiç sorunum yoktu hatta 3 cıhaza daha yukledim onlarda sorunsuz fakat son 2 cihazda bu sorun var sms gönderiyor fakat almıyor diğer cihazlar problemsız ve fastboot olarak yuklendı sorunlu olan cıhazlar hem fastboot hem twrp olarak denendi fakat çalısmıyor

global romda problemsiz hocam rom degiştirdiğim zaman sorun ortan kalkıyor
Ben o sorunu wifi de yaşıyorum hocam. Mobil veride bir problem yok gidip geliyor mesajlar ama Wifi de mesajlar gidiyor gelme problemi ise devam ediyor.

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
Arkadaşlar telefon kayıtsız durumda. sim1 kullandım şuan sim2 kullanıyorum. vodafone sim2 de internete bağlanamıyorum. bu sorunu yaşayan var mı ne yapmalıyım? 12.0.3 sürümünü yüklü

Arkadaşlar telefon kayıtsız durumda. sim1 kullandım şuan sim2 kullanıyorum. vodafone sim2 de internete bağlanamıyorum. bu sorunu yaşayan var mı ne yapmalıyım? 12.0.3 sürümünü yüklü
editleyeyim başkasına da faydası olur. adaway yüklüydü onu kaldırdım ama hala özel dns ayarında onun adresi seçili olduğu için sorun yaşıyormuşum. otomatik yaptım özel dns yi düzeldi.

Son düzenleme:

tkilic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tarık
Cihazım
m5
Konular
0
Hocam xiaomi servisine tırıvırı diyolar Garantili cihaz aldık ama şüpheye düştüm simdi. Custom rom için garantiyi bozmali miyim arada kaldım çok.
valla ben alınca direk eu kuruyorum 3 defada garantiye gönderdim mi 8 mi 6 mi 5 üçündede yeni cihaz aldım şimdi m 10 lite gene eu rom

Üst Alt