Evet yükleyebilirsinizMerhaba Ota'dan 12.0.3 gelmiş görünüyor. Sıfırlama işlemi olmadan direk yükleyebiliyor muyum acaba?
12.0.3 MIUI Hellas ROM kullanıyorum. Mi Flash ile hiçbir şey silmeden Global ROM'a geçiş yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl olur?Evet yükleyebilirsiniz
12.0.3 MIUI Hellas ROM kullanıyorum. Mi Flash ile hiçbir şey silmeden Global ROM'a geçiş yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl olur?
Stoya reis sen hangi ROM kullanıyorsun şuan? Cevabın için teşekkür ederim bu arada.Mümkün değil.
Stoya reis sen hangi ROM kullanıyorsun şuan? Cevabın için teşekkür ederim bu arada.
bu romu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım mesaj alım gonderimdeSMS gelmeme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar
SMS gelmeme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar
Çok ilginç bir şekilde hocam bende kullanıyordum hiç sorunum yoktu hatta 3 cıhaza daha yukledim onlarda sorunsuz fakat son 2 cihazda bu sorun var sms gönderiyor fakat almıyor diğer cihazlar problemsız ve fastboot olarak yuklendı sorunlu olan cıhazlar hem fastboot hem twrp olarak denendi fakat çalısmıyorbu romu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım mesaj alım gonderimde
global romda problemsiz hocam rom degiştirdiğim zaman sorun ortan kalkıyorSizin operatörde/hatta sıkıntı var sanırım...