- Adım
- Oktay
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 8
Hocam pil tasarrufu, karanlık mod açık mı kullanıyorsunuz? Değerleriniz çok iyi gözüküyor gerçekten.Güncel ekran sürem.
pil tasarrufu kapalı karanlık mod açık. karanlık mod açık olmasada bu değerleri alabiliyorum. bugünki ekran sürem 13 saate yaklasıktı. fakat 8 9 saat aldığım zamanlar da oluyor aradaHocam pil tasarrufu, karanlık mod açık mı kullanıyorsunuz? Değerleriniz çok iyi gözüküyor gerçekten.
Bende mi note 10 lite kullanıyorum en baba aldığım ekran süresi 8 8 buçuk saat o da çok nadir. Optimizasyon ayarlarınız nasıl acaba paylaşırsanız sevinirim. Bide bana güncelleme geldi ama güncelle diyene kadar geri çekildi sebebi nedir bilen yazabilir mipil tasarrufu kapalı karanlık mod açık. karanlık mod açık olmasada bu değerleri alabiliyorum. bugünki ekran sürem 13 saate yaklasıktı. fakat 8 9 saat aldığım zamanlar da oluyor arada
Hocam herhangi bir optimizasyon ayarı yapmadım sadece miui optimizasyonu açık. Güncellemenin geri çekilme sebebini bilmiyorum. Bende de miui12 güncellemesinde olmuştu. Tekrar gelecektir.Bende mi note 10 lite kullanıyorum en baba aldığım ekran süresi 8 8 buçuk saat o da çok nadir. Optimizasyon ayarlarınız nasıl acaba paylaşırsanız sevinirim. Bide bana güncelleme geldi ama güncelle diyene kadar geri çekildi sebebi nedir bilen yazabilir mi
sen bir mucizeyi yaşıyorsun hocam ya ekranı açıp hiç kapamıyorsun ekran açık belki bu süreyi alması normal ama günlük kullanımda bu ekran sürelerini miui 11de bile alamazsınBuda gereksiz miui 12.1.1 güncellemesinin sunduğu ekran süresi.
sen bir mucizeyi yaşıyorsun hocam ya ekranı açıp hiç kapamıyorsun ekran açık belki bu süreyi alması normal ama günlük kullanımda bu ekran sürelerini miui 11de bile alamazsın bu.
O görsellerde bu sayfada mevcuttur. 3 saat call of duty olup 13 saat % 25 batarya ile görseller de mevcut.Hocam miu 12.03 de 100 den 0 a oto parlaklık 50 wifi 50 mobil full bluetooth 19 saat youtube performansı aldım ben.. Çok çok iyiydi batarya sürem bu güncelleme içine etti.