- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Güncel ekran sürem.
Kullanılan rom bilgisini yazarsanız iyi olur....
Güncel ekran sürem.
Global rom hocam.Kullanılan rom bilgisini yazarsanız iyi olur....
öyle az deyince üzülmüyor da değilim ancak nt10lite kullanan her on kişinin 5 ve 6 sında bu batarya sorunu var. Ben 6 aydır kullanıyorum bu teli ilk aldığım dabir ay filan sadece 6 7 saat ekran süresi aldım sonra 9 10 saatlere kara çıktı ortalama tek sarj ile miuı 11 de iken zorlasam 11 saatleri görüyordum. Ancak miuı 12 ye geçtim bataryada düştü. 7 8 saat almaya başladım. Şimdi yüz 20 de sarja takarım ben 7 ile 9 saat arası ekran süresi veriyor. Full wifi kullanıyorum. Mobil veri daha çok pil de götürüyormuş o zman mobil verile kullansam yine 6 7 saat olacak gibi. Uzun lafın kısası bir daha tercihim xiomi olmaz sanırım..Çok çok az bana göre. Sizinle aynı senaryo diyebilirim. Hatta pil tasarruf modu kalapı. karanlık mod zaten çalışmıyor hikaye...
4 saat ekran süresi alıyorum %75'lerle. Üstelik cihazım note 8 pro. Sizin çok daha fazla almanız gerekiyor bence.
Çok çok az bana göre. Sizinle aynı senaryo diyebilirim. 4 saat ekran süresi alıyorum %75'lerle. Üstelik cihazım note 8 pro. Sizin çok daha fazla almanız gerekiyor bence.
20 saat önce şarjdan çektim. 7 saat mobil veri, ile 5 saat wifi ile kullandım. 8 saat kullanım dışı. Toplamda 20 saat olmuş. 6.saat 40 dakika ekran sürem var. Pil %48 şu an.öyle az deyince üzülmüyor da değilim ancak nt10lite kullanan her on kişinin 5 ve 6 sında bu batarya sorunu var. Ben 6 aydır kullanıyorum bu teli ilk aldığım dabir ay filan sadece 6 7 saat ekran süresi aldım sonra 9 10 saatlere kara çıktı ortalama tek sarj ile miuı 11 de iken zorlasam 11 saatleri görüyordum. Ancak miuı 12 ye geçtim bataryada düştü. 7 8 saat almaya başladım. Şimdi yüz 20 de sarja takarım ben 7 ile 9 saat arası ekran süresi veriyor. Full wifi kullanıyorum. Mobil veri daha çok pil de götürüyormuş o zman mobil verile kullansam yine 6 7 saat olacak gibi. Uzun lafın kısası bir daha tercihim xiomi olmaz sanırım..
Alalı 3.5 ay oldu baştan beri miui12 kullanıyorum, başlarda 11 saat ekran 11 saat uyku, yaklaşık 22-24 saate yakın süre alıyordum, yine aynı performansı alsam benim için yeterli ama 8 saat ekran 8 saat uyku gibi bir süre alıyorum şu andaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12.0.2.0 QFNTRXM
Mobil veri - Wifi karışık, konum vs. Kapalı
Pil tasarrufu kapalı - yüksek parlaklık
Telefonun pil performansından rahatsız olmaya başladım, iyice düştü
mobil veri de çok sarj yiyor. Ben hep wifi kullanıyorum 8 9 saat süre alıyorum ancak hep mobil veri kullansam herhalde 8 9 saat alamam gibi..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12.0.2.0 QFNTRXM
Mobil veri - Wifi karışık, konum vs. Kapalı
Pil tasarrufu kapalı - yüksek parlaklık
Telefonun pil performansından rahatsız olmaya başladım, iyice düştü
Valla bilmiyorum hocam ben ilk aldığımda da full mobil veri kullanıyordum, o gün biraz wifi la kullandım o halde böylemobil veri de çok sarj yiyor. Ben hep wifi kullanıyorum 8 9 saat süre alıyorum ancak hep mobil veri kullansam herhalde 8 9 saat alamam gibi..
bende hiç oyun oynamıyorum sizinle neredeyse aynı kullanımım var ama dediğim gibi yüzde 50 lerde 5 6 saat veriyor bende. Full wifi ekstra konum blth vs kapalı