- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Konular
- 1
Arkadaşlar benim pil sürem sürekli 0 dakika olarak gözüküyor cihazım garantili global rom yüklü. Sizce sorun nedir?
Pek bilgim yok ama güvenlik ile ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz hocam, güvenlik uygulamasının verilerini sıfırlayıp tekrar deneyin istersenizArkadaşlar benim pil sürem sürekli 0 dakika olarak gözüküyor cihazım garantili global rom yüklü. Sizce sorun nedir?
Maalesef hocam denedim ama sonuç aynı çözüm bulamadım sinir bozucu birşey.Pek bilgim yok ama güvenlik ile ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz hocam, güvenlik uygulamasının verilerini sıfırlayıp tekrar deneyin isterseniz
bendede böyle oldu maalesef %50ye kadar 8-7 buçuk saat ekran suresinden 7-6 buçuk saate gerilediBenim batarya performansım epey düştü, özellikle bekleme süresinde çok şarj harcıyor son bir haftadır. Hani güncelleme falan da gelmedi bu arada cidden anlamadım. Bir uygulama kendini güncelleyip şarjı sömürmeye başladı desem bu sefer pil istatistiklerinde göstermiyor. Ben anlamadım bu işi.
yüzde 50 de nasıl 7 8 saat alıyordunuz hocam ? Ben 5 6 saat alıyorum hep. Siz de kullanım nasıl oyun var mı yt, dizi, video vs var mı varsa kaç saat ?bendede böyle oldu maalesef %50ye kadar 8-7 buçuk saat ekran suresinden 7-6 buçuk saate geriledi
Oyun oynamıyorum, genellikle twitter youtube whatsapp telegram karışık şekilde kullanıyorum ama youtubede 1 saatten fazla içerik izlemiyorum. Karanlık mod, güç tasarrufu bluetooth konum mobil veri kapalı.yüzde 50 de nasıl 7 8 saat alıyordunuz hocam ? Ben 5 6 saat alıyorum hep. Siz de kullanım nasıl oyun var mı yt, dizi, video vs var mı varsa kaç saat ?
bende hiç oyun oynamıyorum sizinle neredeyse aynı kullanımım var ama dediğim gibi yüzde 50 lerde 5 6 saat veriyor bende. Full wifi ekstra konum blth vs kapalıOyun oynamıyorum, genellikle twitter youtube whatsapp telegram karışık şekilde kullanıyorum ama youtubede 1 saatten fazla içerik izlemiyorum. Karanlık mod, güç tasarrufu bluetooth konum mobil veri kapalı.
Çok çok az bana göre. Sizinle aynı senaryo diyebilirim. Hatta pil tasarruf modu kalapı. karanlık mod zaten çalışmıyor hikaye...bende hiç oyun oynamıyorum sizinle neredeyse aynı kullanımım var ama dediğim gibi yüzde 50 lerde 5 6 saat veriyor bende. Full wifi ekstra konum blth vs kapalı