Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Eu için ne zaman güncelleme gelir acaba ? Diğer cihazlar 12.5 sonrası 2 3 tane güncelleme aldı eu da

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
arkadaşlar 11den 12 sürüme geçtim ve parmak izi ile açacakken cihaz yönetici tarafından kitlendi diyor ve şifre istiyor. bu ayara nasıl kapatırız bakındım ama bulamadım.
bir de tel rootluydyu ama yeni sürümde root sorunu yaşıyorum hangi twrp ve magisk kullanıyorusunuz root için ?

Behsam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 6
Cihazım
redmi note4
Konular
7
Mi Note 10 Lite

Mıuı 12.5
Xiaomi.eu Stabil Rom
Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[ Bootloader Kilidinizin Açık ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ]
[ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ]​

*Konuda yer alan Bağlantıları kullanarak,
* Eu Stabil romu indiriniz .Magisk indiriniz.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
** Farklı bir custom romdan geliyor iseniz veya,
*** İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
* İndirdiğiniz Eu Stable romu cihazınıza aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Eu Stable Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır.İndirmiş olduğunuz Magisk zıp dosyasını Twrp klasörüne kopyalayınız.
* TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
***Sabırlı olup bekleyiniz.

* Eu stabil romu cihazınıza indiriniz / aktarınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza indirdiğiniz / aktardığınız Eu Beta Rom Zip dosyasını seçiniz.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Art dalvik / cache yapınız ve Reboot - System yapınız.
[ Güncellemeden sonra ; İsteğinize bağlı olarak Root için tekrar, Magisk Flashlayabilirsiniz ]

İndirme Bağlantıları

* / [ Güncel zip]

* Güncel Recovery aracı (Twrp vb) kullanınız.
* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
** İlk Kurulumu daima İngilizce olarak gerçekleştirmeniz de fayda vardır.
*Rom'u beğenmeyenler, almış olduğunuz TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki Romunuza geri dönebilirsiniz.
*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
*Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni bilgilendirmeniz yeterlidir.

Hayırlı olsun
İyi Forumlar Dilerim
Merhaba hocam .Benim telefondada bu rom kurulu .Kamerada CLOUN modu yok.Cloun modunu nasil elde ede biliriz?
Tesekkur ederim

ilkemdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkem
Cihazım
Mi Note 8 Pro
Konular
12
Merhaba, EU Rom dışında, Miui Dailer kullanabileceğim Mi Note 10 Lite için Rom var mıdır ? Root olmadan yüklenme şansı nedir ? EU romda konuşma bittikten sonra ekran ışığı full göründüğü halde kısık olarak kalıyor, Elle düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan varmıdır ?

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
arkadaşlar 11den 12 sürüme geçtim ve parmak izi ile açacakken cihaz yönetici tarafından kitlendi diyor ve şifre istiyor. bu ayara nasıl kapatırız bakındım ama bulamadım.
bir de tel rootluydyu ama yeni sürümde root sorunu yaşıyorum hangi twrp ve magisk kullanıyorusunuz root için ?
Root olayını orange twrp ile çözdüm ama cihaz kilitlendi olayını çözemedim. 12.5 sürümünü kullanan bir tek ben demi var bu sorun?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

emosh_a

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emosh
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
E-Ticaret Yönetici
Konular
8
Merhaba arkadaşlar Mi Note 10 lite kullanıyorum. Note 10 pro stock kamera yükleyemem mi buna? Kameranın özellikleri çok hoşuma gitti çünkü :)

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
Root olayını orange twrp ile çözdüm ama cihaz kilitlendi olayını çözemedim. 12.5 sürümünü kullanan bir tek ben demi var bu sorun?
screen of uygulaması cihaz yöneticisi olarak izin verilmiş bu yüzden sorun yaşıyormuşum.

son olarak bir sıkıntım daha var . mi band 4 kullanan var mı acaba miui 12 ye geçince arayan kişi isim olarak yazmıyor.

ilkemdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkem
Cihazım
Mi Note 8 Pro
Konular
12
Merhaba güncelleme geldi güncellemeyi yaptım fakat, müzik uygulamaları izin verdiğim halde dosyalara erisemiyor bununla ilgili ne yapabilirim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği