Cok bir fark olacağını sanmıyorum globale göre artıları çok eu romun ben globali sevmiyorum tabi herkesin rengi zevki farklıdırkıymetli hocalarım sizce 12.5 için eu mu daha kullanışlı şarj bakımından yoksa global mi
telegram grubunda globalin çok daha akıcı ve pil konusunda daha iyi olduğu söyleniyor. bende ilk yüklediğimde globaldeydim ve hızını pilini çok beğenmiştim ancak sertifika problemi ve nfc sorunu yaşadığım için eu ya geçtim. şuan eudayım. global yükleyip ardından hemen twrp kurarak eğer rootlayabilirsem sertifikayı halledip devam edeceğim globalden. eğer twrp olayını çözemezsem cihazı kilitleyerek global kuracağım. bakalım hakkımızda hayırlısı. inşallah brick yapmayız. cihaz orjinal tr bu arada.kıymetli hocalarım sizce 12.5 için eu mu daha kullanışlı şarj bakımından yoksa global mi
Ya takılma su şekilde uygulamaya basıyorsun mesela bildirim gelince diğer uygulama devam ediyor öyle kitlenme yavaşlama gibi bir durum değil sanırım bildirimlerle ilgili bir sorun yani ben oyun falan oynamam ama genel olarak kamerası ekranı falan çok iyi oldu sensör sorunu geçti tek sıkıntım şarj ve hoparlör zayıfladı ben 11.0.1 den geçtim onda hoparlör çok iyi (özellikle telefon konuşmalarında ahize sesi) şarj da 12 13 saat ekran süresi alıyordum şimdi 8 9 saat falan o da MIUI 12den olduğunu düşünüyorumtelegram grubunda globalin çok daha akıcı ve pil konusunda daha iyi olduğu söyleniyor. bende ilk yüklediğimde globaldeydim ve hızını pilini çok beğenmiştim ancak sertifika problemi ve nfc sorunu yaşadığım için eu ya geçtim. şuan eudayım. global yükleyip ardından hemen twrp kurarak eğer rootlayabilirsem sertifikayı halledip devam edeceğim globalden. eğer twrp olayını çözemezsem cihazı kilitleyerek global kuracağım. bakalım hakkımızda hayırlısı. inşallah brick yapmayız. cihaz orjinal tr bu arada.
Google APK kurucusu ile yükleyin.miui notifications yüklenmiyor arkadaşlar, "resmi olmayan kanallardan sistem uygulamaları yüklenemiyor" diyor. eu rom'la mı alakalı, yoksa başka bişey mi var? ne yaptıysam olmadı.
denedim olmuyor.Google APK kurucusu ile yükleyin.
Bende değiştirmeyi düşünüyorum maalesef çok kötü eu 12.5hayatımda gördüğüm en optimize olmayan ve en yavaş olan rom 12.5 eu rom, bu cihazı alarak pişman olduğumu bir kere daha anladım, adamlar mi note 10 ile canavar gibi weekly sürümlerini kullanıyorlar birde bize bakın, ay sonu cihazı değiştireceğim ya, rezalet