ben bildirim panalini android yerine miui kullanıyorum adroide nazaran daha güzel benceWhatsApp bildirimleri çok içime sinmesede iyi olmuş en azından iç içe geçmiyor görsel olarak ufak ama hoş detaylar var bildirim paneli gibi mesela simge boyutları ve çözünürlüğünde küçük değişiklikler olmuş ses ayarı bölümü hoşuma gitti pil performansından çok ümidim olmamakla birlikte bekleyip görelim genel olarak izlenimlerim böyle oldu
Ona da baktım aralarında görsel olarak çokta bir fark kalmamışben bildirim panalini android yerine miui kullanıyorum adroide nazaran daha güzel bence
Xiaomi bunu yapıyor bekleyin tekrar gelirGüncelleme geldi indirdim iki dakika sonra kayboldu gerimi çekildi nedir anlamadım
Başka bir şansım Yok zaten şu anda bekleyeceğiz artık.Xiaomi bunu yapıyor bekleyin tekrar gelir
Evet aynı şekildeYoutube da bir miui 12.5 tanıtımında güç tuşu animasyonu değiştiğini görmüştüm.Ancak bende hala aynı eskisi gibi 4'lü sizde de aynı şekilde mi acaba?
Evet aynı şekilde
YouTube bir video açınca ve uygulamayı kapatınca bildirim gitmiyor. Umarım sizeSonunda
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Walla dostum uygulamanın bildirimlerinin hepsini kapattım bir daha da bu sorunu yaşamadım. Kilit ekranında youtube bildirimi olmasa da olur.. Bu şekilde çözdüm ben. Bir kere de kusursuz bir güncelleme yapsalar şaşarım.Sorun yaşadığınız uygulamayı uyguluma bilgilerinden durmaya zorlayarak bildirimi kapatabilirsiniz bir diğer yolu ise cihazı kökten kapatıp açmak