- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Realme Gt 2 Pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 6
Bildirimler ne alemde arkadaşlar?
Hocam bu şarj olma konusunda bir sorun yaşanmıştı, %97 ye gelip takılıyor diye, hatta sonrasında da sürekli akımı kesip bıraktığı için bataryaya zarar veriyor denildi. bu sizde olmadı mı?Ben konuşma sırasında ekran açılması dışında bir sorun yaşamıyordum. O da benim için pek sorun olmuyor açıkçası. Hem az konuşuyorum, hem telefonun ahizesini kulağıma dayayıp gerisini yüzümden uzak tutarak kullanıyorum.
Hocam temiz kurulum tam olarak nasıl oluyor? Yani telefonu sıfırlayıp güncellemek gibi bir şey mi? Benimki yurtdışı girişli ve IMEI gitme ihtimali olduğundan merak ettim.Hocam şahsen ben de temiz kurulum yaptım ve 12.1.1'den memnundum sadece Güvenlik uygulaması temizleme kısmında takılıyordu başka problem yaşamadım.
Arkadaşlar, gözünüzü seveyim deneyimleyenler cevap yazsın. Ona göre indirelim.V12.1.1.0 sürümündeki sorunlar giderildi mi? Deneyen arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
TeşekkürlerHocam temiz kurulum demek fabrika ayarlarına sıfırlamak demek. Benim cihazım tr cihazı IMEI hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. Xiaomi yedek alma konusunda başarılı kolayca yedek alıp format sonrası direkt aktarıyorum, iOS'da olduğu gibi.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam size zahmet şarjı da gözlemledik ten sonra bildirirseniz sevinirim. Bir de bildirimlerde ne gibi bir sorun var?Temiz kurulum yaptım. 1 saatlik deneyimim sonucu V12.1.1.0 sürümündeki artı ve eksiler devam ediyor.
Parmak izi okumada hızlanma, genel akıcılık gibi artıları mevcut ancak bildirim sorunu devam ediyor. Şarjın 98 de kalması sorununu henüz test edemedim.