teşekürlerÇünkü sizin cihaz Türkiye sürümü bu ise global sürüm kodlarına dikkat edin sizinki qfnTRxm bu sürüm ise qfnMIxm yani her türlü beklemeniz lazım
Hocam merhabalar Global 12.0.3 kullanmaktayım üstüne bunu ayarlardan paket seç diyerek kurabilir miyim yoksa .eu falan romu mudur bu?archesm Hocam a11 geldi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhabalar Global 12.0.3 kullanmaktayım üstüne bunu ayarlardan paket seç diyerek kurabilir miyim yoksa .eu falan romu mudur bu?
Tamamdır hocam teşekkür ederim indiriyorum şimdi umarım sorunsuzca olur. Miui 12 ye geçtiğimden beri o 11.0.8 deki akıcılığı bi alamadım. Yorumlarda daha akıcı olduğu vs söylenmiş ama cihazdan cihaza da değişiyor. Görücez bakalım...Paket seç diyerek kurabilirsiniz, ilk açılış uzun sürer , ne olur ne olmaz diye yedek alın, resim müzik vs...
Tamamdır hocam teşekkür ederim indiriyorum şimdi umarım sorunsuzca olur. Miui 12 ye geçtiğimden beri o 11.0.8 deki akıcılığı bi alamadım. Yorumlarda daha akıcı olduğu vs söylenmiş ama cihazdan cihaza da değişiyor. Görücez bakalım...
Aynen hocam akicilik da degisim olmadi ama yeni kontrol merkezi arada bir kasma yapiyordu bazen o daha hiç olmadı. Onun disinda yeni ayarlar yeri güzel gözüküyor.11 deki akıcılığı bunda da alamazsınız....
Android 11'de gözünüze görünen değişiklikler var mı hocam ss atabilir misiniz ? Eea rom kullanıyorum da henüz almadı güncellemeAynen hocam akicilik da degisim olmadi ama yeni kontrol merkezi arada bir kasma yapiyordu bazen o daha hiç olmadı. Onun disinda yeni ayarlar yeri güzel gözüküyor.