- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- Bilgi İşlem Destek
- Konular
- 16
Fastboot linki gelmedimi halen bu romun?
Bana yanlış olmasın salı ya da çarşamba günü geldi güncelleme. Bu güncelleme dağıtımı biraz garip. Kurduğumdan beri cihaz daha stabil çalışıyor özellikle ilk 12.0.2 Global kurduğumda 11.0.8 e göre çok daha düşük performanslı, akıcılığı kalmamış bir cihaz kullandım. Her ne hikmetse 20 gün sonra daha stabil çalışmaya başladı cihaz. Daha fazla ekran süresi almaya başladım şuan 12.0.3 iyi daha akıcı bariz bir sorunla karşılaşmadım henüz.Bunu ota üzerinden yükleyebilen varmı kaç gündür bakıyorum güncelleme yok
Hocam yanılmıyorsam büyük bir hata ile karşılaşmadıkça geri çekmiyorlar güncellemeyi fakat ilk baş kısıtlı bir kesime güncellemeyi dağıtıyorlar. Redditte durumdan böyle bahsetmişler. İlk güncellemeyi aldığınızda aslında bi test kullanıcısı gibi oluyorsunuz. Büyük bir sorun bildirilmeyince 1 hafta içinde tüm cihazlara dağıtım sağlanıyor ama güncelleme geldiği an indirmek lazım yoksa kaçıyor gidiyorGüncelleme geri çekildi ve verilmedi galiba bir daha. Arkadaşım her gün sorup duruyor ne oldu hani gelmişti diye![]()
Bende ota indirme linkinden zip olarak indirip yükledim sorun çıkmadı henüz pil performansı düzelsin başka birşey istemiyorumBana yanlış olmasın salı ya da çarşamba günü geldi güncelleme. Bu güncelleme dağıtımı biraz garip. Kurduğumdan beri cihaz daha stabil çalışıyor özellikle ilk 12.0.2 Global kurduğumda 11.0.8 e göre çok daha düşük performanslı, akıcılığı kalmamış bir cihaz kullandım. Her ne hikmetse 20 gün sonra daha stabil çalışmaya başladı cihaz. Daha fazla ekran süresi almaya başladım şuan 12.0.3 iyi daha akıcı bariz bir sorunla karşılaşmadım henüz.
Hocam yanılmıyorsam büyük bir hata ile karşılaşmadıkça geri çekmiyorlar güncellemeyi fakat ilk baş kısıtlı bir kesime güncellemeyi dağıtıyorlar. Redditte durumdan böyle bahsetmişler. İlk güncellemeyi aldığınızda aslında bi test kullanıcısı gibi oluyorsunuz. Büyük bir sorun bildirilmeyince 1 hafta içinde tüm cihazlara dağıtım sağlanıyor ama güncelleme geldiği an indirmek lazım yoksa kaçıyor gidiyor![]()
Güncelleme geri çekildi ve verilmedi galiba bir daha. Arkadaşım her gün sorup duruyor ne oldu hani gelmişti diye![]()
Evet hocam arkadaşın rom bu. Güncelleme kontrolü yapıyoruz ama tık yokGüncelleme geri çekilmedi.
Güncellemeler geri çekildiğinde, Linkler kaldırılıyor ve bilgilendirme mesajı yazılıyor.
Arkadaşınız sürümünü kontrol ederek (V12.0.2.0.QFNMIXM romunda ise), Ota rom bağlantısı üzerinden güncellemeyi kurabilir.
Evet hocam arkadaşın rom bu. Güncelleme kontrolü yapıyoruz ama tık yok
Linkteki zip dosyasından sorunsuz kuruluyor ben o şekilde yaptımHala gelmedi bana ota, beklemedeyiz
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi