Rom Mi Note 10 Lite Eu Stabil

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Global romdaki gibi konuşurken sensör sorunu yaşıyor musunuz
eu rom çin romu olmadığı için global romdan portlanmış dolayısıyla globalde olan tüm sorunlar eu da da mevcut ayrıca çin rom port eu lar batarya da baya fark ederdi bunda global ile aynı olduğu için eea ya geri döndüm ben

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Bu romu xioami tool ya da miflash ile yükleme imkanımız nedir twrp malum yok botloader açık ama rom yukleyemiyoruz. Gına geldi su Google uygulamalarından. Hazır EU 10.0.7 de çıkmış yakınlık sensörü sorunu da cozulmusken. Kurmanın bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim. Yukarıda bir arkadaş kurmuş ama çok karışık. Elimizde kalmasın şimdi telefon. Zamanında note 8 pro dan ne çektim ya

Son düzenleme:

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
Bu romu xioami tool ya da miflash ile yükleme imkanımız nedir twrp malum yok botloader açık ama rom yukleyemiyoruz. Gına geldi su Google uygulamalarından. Hazır EU 10.0.7 de çıkmış yakınlık sensörü sorunu da cozulmusken. Kurmanın bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim. Yukarıda bir arkadaş kurmuş ama çok karışık. Elimizde kalmasın şimdi telefon. Zamanında note 8 pro dan ne çektim ya
çok denedim kurulmuyor

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
Cevabın için sağol hocam. Her türlü twrp bekleyeceğiz anlaşılan da neden bu kadar geç oldu hala çıkmadı acaba?
az biraz bekle twrp varda düzgün çalışmıyor biraz sıkıntılı ama yakın zamanda çıkar diye düşünüyorum

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
İsteyen twrp olmadan eu 11.0.1 sürümünü yükleyebilir. Bu sürümü Fastboot dan yüklenebilir şekilde yapmışlar. Klasör içinde yüklemek için bat dosyası var. Data formatlandığı için yedek almayı unutmayın.
Ben önce twrp ile eu 11.0.5 yükledim 1hafta kadar kullandım. Sonra global, eea denedim. Daha sonra fastboot modunda bu romu yükledim. 2 haftadır kullanıyorum. Son uygulamaları açarken bug var. Son uygulamalardan seçim yapıp ana ekrana dönmek istediğinizde tekrar son uygulamalar açılıyor. 2 defa ana ekrana basmak gerekiyor. Benim için çok sorun olmadığı için bu şekilde kullanıyorum.

Bu işlemler ne kadar denenmiş de olsa her zaman risk vardır. Bunu bilerek işlem yapın.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
İsteyen twrp olmadan eu 11.0.1 sürümünü yükleyebilir. Bu sürümü Fastboot dan yüklenebilir şekilde yapmışlar. Klasör içinde yüklemek için bat dosyası var. Data formatlandığı için yedek almayı unutmayın.
Ben önce twrp ile eu 11.0.5 yükledim 1hafta kadar kullandım. Sonra global, eea denedim. Daha sonra fastboot modunda bu romu yükledim. 2 haftadır kullanıyorum. Son uygulamaları açarken bug var. Son uygulamalardan seçim yapıp ana ekrana dönmek istediğinizde tekrar son uygulamalar açılıyor. 2 defa ana ekrana basmak gerekiyor. Benim için çok sorun olmadığı için bu şekilde kullanıyorum.

Bu işlemler ne kadar denenmiş de olsa her zaman risk vardır. Bunu bilerek işlem yapın.
Güncelleme vs gelmedi mi peki hocam sorun hala devam ediyor mu?

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Twrp-3.4.2B_toco_by.alex.msk.img

Yeni twrp zaman olmadığı için detaylı inceleyemedim.
Şifre çözme çalışıyor. Rom kuruluyor. Magisk kuruluyor.
EU 11.0.1 üzerine eu 11.0.7 ve magisk sorunsuz kuruldu. denemek isyenler için

Üst Alt