- Adım
- Orhan
- Cihazım
- S7 EDGE
- Konular
- 0
Rica ederimmTamamdır çok teşekkürler
Rica ederimmTamamdır çok teşekkürler
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaLoverman Çok sağol şuan EU 11.07 sorunsuz kuruldu telefon açıldı programları ve yedeklemeleri yüklüyporum. Google uygulamalrından kurtuldum sonunda. Tekrar sağol.
Hocam fastboot rom pcden kurulur ben size link vericem onu indirip kur format data çalışıyor mu twrpninTekrar selamlar şimdi dediğin şekilde yaptım TWRP kuruldu ardından format data yaptım tekrar başlattım TWRP'yi sonra bu konuda paylaşılan (xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V11.0.1.0.QFNMIXM_v11-10-fastboot) isimli romu yüklerken İnvalid Zip File Format Error hatası verdi. Nerede hata yapmış olabilirim acaba rom mu yanlış.
Hocam dönüşün için sağol ama halelttim format data dalcik cache vs çalışıyor twrpdeHocam fastboot rom pcden kurulur ben size link vericem onu indirip kur format data çalışıyor mu twrpnin
Çalışmayan bir şey yok o zaman ve kalıcı twrp dimi ilk twrp kurulumunda her şey siliniyor muyduHocam dönüşün için sağol ama halelttim format data dalcik cache vs çalışıyor twrpde
Twrp kalıcı hocam ilk kurulumda birşeyi silmiyor sanırım ben kendim format data yaptığım için ilk kurulumda silinip silinmediginden emin değilim her türlü yedek almakda fayda var.Çalışmayan bir şey yok o zaman ve kalıcı twrp dimi ilk twrp kurulumunda her şey siliniyor muydu
Direkt kur. TwrpdenArkadaşlar yeni bir güncelleme geldi telefona ama dün kurduğum sürüm ile aynı anlamadım Kurayım mi? Yine twrp üzerinden mi kuracagim wipe dalcik cache yapma gerek var mı?
Tamamdır.Direkt kur. Twrpden