Rom Mi Note 10 Lite Eu Stabil

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
kurabilen varmı acaba varsa twrp link atabilirmi?

bu TWRP Var ama sıkıntılı Tavsiye etmem. ben kurdum TWRP açıldı ama bir çok fonksiyon çalışmıyor. bilerek kur yani

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0

bu TWRP Var ama sıkıntılı Tavsiye etmem. ben kurdum TWRP açıldı ama bir çok fonksiyon çalışmıyor. bilerek kur yani
onu ben kurdum stabil degil yabancı sitede kuran var ama tam anlayamadım nasıl kuruldugunu

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
onu ben kurdum stabil degil yabancı sitede kuran var ama tam anlayamadım nasıl kuruldugunu
Stabil den kast ne onu anlamadım rom kuruluyor wipe yapılıyorsa tamam şimdilik zaten eu stabilden başka romda yok

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
Stabil den kast ne onu anlamadım rom kuruluyor wipe yapılıyorsa tamam şimdilik zaten eu stabilden başka romda yok
sen denedinmi peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp stabil çalışmıyor yukarıdaki video ya göre yapmaya çalıştıgım zaman format data sonrası twrp gidiyor telefon fasboot düşüyor mejbur orjinal romu flaşlamam gerekiyor

Son düzenleme:

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sonunda başardım kurmayı

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
kurdum yeni animasyonlar tam ekran hareketlerinde alt çizgi falan tam inceleyemesemde beğendim romu

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
Son düzenleme:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Nasıl kurdun yani hangi twrp link atsana
Konudaki twrp ile kurdum ama twrp çok sıkıntılı yöntem
Nasıl kurdun yani hangi twrp link atsana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi twrp link atsana
konudaki twrp ile kurdum ilk twrp yükledim sonra format data yes reboot fastboot sonra tekrar twrp yükle bil telefonu twrp de görüyor bilden romu kopyala twrp install rom yüklendikten sonra twrp ekranındayken açma kapama tuşu basılı tutup teli kapattım sonra yine fastboot vbmeta yükledim forumda nasıl yükleneceği var sonra teli açmadan orjinal recovery yani ses açma + güç tuşu ve wipe data yaptım reboot tan sonra normal açıldı biraz karışık ama adımları tam uygularsan hiç bir sorun çıkmıyor bu arada twrp sıkıntılı format data harici bir temizleme işlemi yaptırmıyor cache bile sildirmiyor orj recovery den wipe yapıldığı için sadece yurtiçi cihazlar yapabilir yurt dışı cihazlara malum işlemden dolayı sorun olur

Son düzenleme:

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Konudaki twrp ile kurdum ama twrp çok sıkıntılı yöntem

konudaki twrp ile kurdum ilk twrp yükledim sonra format data yes reboot fastboot sonra tekrar twrp yükle bil telefonu twrp de görüyor bilden romu kopyala twrp install rom yüklendikten sonra twrp ekranındayken açma kapama tuşu basılı tutup teli kapattım sonra yine fastboot vbmeta yükledim forumda nasıl yükleneceği var sonra teli açmadan orjinal recovery yani ses açma + güç tuşu ve wipe data yaptım reboot tan sonra normal açıldı biraz karışık ama adımları tam uygularsan hiç bir sorun çıkmıyor bu arada twrp sıkıntılı format data harici bir temizleme işlemi yaptırmıyor cache bile sildirmiyor orj recovery den wipe yapıldığı için sadece yurtiçi cihazlar yapabilir yurt dışı cihazlara malum işlemden dolayı sorun olur

Global romdaki gibi konuşurken sensör sorunu yaşıyor musunuz

Üst Alt