Hocam arastırdım kodları da EU olan Avrupa bölgesi, MI olan ise diğer tüm bölgeler anlamına geliyormuş. Hepsiburadadan Türkiye garantili aldım. Benimkinin neden MI kodlu oldugunu anlamadım açıkcası. Güncelleme ile ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu.gelmeme veya geç gelme açısından.Yapmam gereken bir şey var mı? Sorun falan var mı?bekleyince gelir mi
Hocam ikisi ayrı romlar olduğu için birine gelen güncelleme ötekine de gelecek diye bir şey yok sonuçta. İkisi de kendi içinde hatalarını düzeltmeye çalışır. Güncelleme açısından bir sıkıntı olmaz tabiHocam arastırdım kodları da EU olan Avrupa bölgesi, MI olan ise diğer tüm bölgeler anlamına geliyormuş. Hepsiburadadan Türkiye garantili aldım. Benimkinin neden MI kodlu oldugunu anlamadım açıkcası. Güncelleme ile ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu.gelmeme veya geç gelme açısından.
Merhaba. Elinize sağlık. Söz konusu romun yüklenmesi halinde Google arama ve mesajlar yine duracak mıdır yoksa xiaominin orijinal uygulaması mı gelecek? Teşekkürler.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Note 10 Lite Avrupa(EEA) Kararlı v11.0.8.0 QFNEUXM İndirme Bağlantısı
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
OTA Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Bağlantısı:
Paylaşıldığında eklenecektir
Mi Flash Türkçe Sürüm:
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Google uygamalari vardır bu rom'da. Xiaomi uygulamaları için hindistan,Endonezya veya custom rom yüklemeniz gerekiyorMerhaba. Elinize sağlık. Söz konusu romun yüklenmesi halinde Google arama ve mesajlar yine duracak mıdır yoksa xiaominin orijinal uygulaması mı gelecek? Teşekkürler.
Teşekkür ederim.Google uygamalari vardır bu rom'da. Xiaomi uygulamaları için hindistan,Endonezya veya custom rom yüklemeniz gerekiyor
Teşekkürler hocamHocam ikisi ayrı romlar olduğu için birine gelen güncelleme ötekine de gelecek diye bir şey yok sonuçta. İkisi de kendi içinde hatalarını düzeltmeye çalışır. Güncelleme açısından bir sıkıntı olmaz tabi
Rica ederim hocam iyi günlerTe
Teşekkürler hocam