hocam benım urun garantılı cıhaz room atarsam imeillerine bır şey olurmu cift hattıda kullana bılırmıyım cıhazdan saygılar tşk ederımEvet bozulur
Bu gibi sorunlar garantisiz cihazlarda geçerlidir. Sizin cihazınızda IMEI gitmezhocam benım urun garantılı cıhaz room atarsam imeillerine bır şey olurmu cift hattıda kullana bılırmıyım cıhazdan saygılar tşk ederım
mesaj kutusununa mesaj atarsanız sevınırım hocamSizden ricam cihazın hakkında bölümünün ekran fotosunu atmanız. Bu sayede Rom'un cihazınıza uyumlu olup olmadığı hakkında yorum yapabilirim
Mesaj atsam bile sms dogrulamaniz olmadığı için bana cevap veremeyeceksiniz. Ayrıca yardım ortamı forumdur. Sorularınızı konu içinden iletiniz.mesaj kutusununa mesaj atarsanız sevınırım hocam
sms onaylı hocam imeillere bir şey olmaz degılmıMesaj atsam bile sms dogrulamaniz olmadığı için bana cevap veremeyeceksiniz. Ayrıca yardım ortamı forumdur. Sorularınızı konu içinden iletiniz.
teşekkur ederım hocam kusura bakmayın son bır şey daha soracam kusura bakma abı bu vermış oldunuz roomlarda gelen gıden arama otomotık kayıt eden varmı acaba
Merhaba , bu rom hindistan romu mu?Fastboot indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir