- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Hocam bu cihaz 3500'e bedava çünkü çok premium bir cihaz. Ama alırsanız cihazı kutudan çıktığı haliyle kullanın güncellemeyin. Güncelleyince bildirim kayması, sensör sorunu gibi sorunlar oluyor android 11'e yükseldiği için. Kendi kamera uygulaması gündüz iyi çekerken gece sizi memnun etmez. Bunun için de gcam yükleyerek güzel gece fotoğrafları çekersiniz. Ama 3,5'a 128 hafızalı cihaz vermezler, 64 ise almayın hafıza sorunu çekersiniz.Arkadaşlar şuan 3.5k cihaz hepsiburadada. Tavsiye eder misiniz alınır mı, daha iyi bir alternatif var mı bu fiyata
sensör sorunu devam ediyor mu
ilk defa android cihaz alıyorum sorum çok yardımcı olursanız sevinirim
Yok hocam çok da gerekli bir şey değil. Rom'un ne olduğunu merak ediyorsanız Google amcaya sorabilirsiniz.Faruk 04 sağolun hocam
birde bu rom olayı ne oluyor yok türkiye romu yok global falan nedir bu muhabbet rom atmak gerekli mi
Miui 12.0.3'te sensör sorunu yok hocam. Kutudan o şekilde çıkacak muhtemelen.TacoNikky kutudan çıkan halinde sensör sorunu yok mu hocam, yeni alan bi kaç kişiye de sordum yaşamamışlar sorun
hocam siz sensör sorunu yaşıyor musunuz çok can sıkıyor muahmtayd, Hocam Hepsiburadan alıyorsanız Xioami Türkiye garantilidir herhalde. Rom ve root işleri ile uğraşamazsınız zaten garanti dışı kalma durumu olur. Ben de Hepsiburada üzerinden aldım ilk tanıtıldığı hafta. 9-10 aydır kullanıyorum illa rom root işlerine girmek zorunda değilsiniz ama bazı hatalar vs olabilir global romda onlar canınızı sıkabilir belki o durumlarda da güncelleme beklemek zorunda kalıyoruz tabii