- Adım
- Mazlum
- Cihazım
- mi note 10
- Meslek
- e ticaret
- Konular
- 13
Beyler bu cihaz için custom rom çıktı mı bilginiz var mı
Gor ekran koruyucu 1 numara ve 40 TL(kargo ile),hemde 2 adet keşke lensundan önce mi communıty'deki editörleri okusaydınız.Gor'un en iyi özelliği tamamen şeffaf olması yani çözünürlük düşmüyor ve parmak izine 0 etkisi oluyor.Takması'da çok basit.(reklam göre göre reklamcı gibi konuşuyorum artık )Cam değil bu arada.şahsen bende lensunu 80 lira verdim boşa gitti. Aslında bu işleri biraz bilmeniz gerekiyor hakk veriyorum size ben şuada kadar aliexpressden yaklaşık olarak 4 veya 5 defa siperiş verdim ve ürün aldım sapasağlam ve nerede oturuyorsunuz il olarak....
Gor ekran koruyucu 1 numara ve 30 TL,hemde 2 adet keşke lensundan önce mi communıty'deki editörleri okusaydınız.Gor'un en iyi özelliği tamamen şeffaf olması yani çözünürlük düşmüyor ve parmak izine 0 etkisi oluyor.Takması'da çok basit.(reklam göre göre reklamcı gibi konuşuyorum artık )Cam değil bu arada.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam her site satıyor ama en ucuzu akıllıphone isimli yerde,bende ordan aldım.Fiyatı yanlış yazmışım,düzelttim.Satış/Alış link var mı ?
Note 10,note 10 pro,note 10 lite,huawei p30 pro,hepsi aynı ekran hocam.Note 10 pro yaziyor hocam note 10 lite icinde uyumlumu acaba.
rica ederim.Tesekkur ederim.
Hepsiburada dan aldım sensör sorunu çözülmüyor iade talep ettim geri yolladım su an cihaz yetkili serviste değişim yada iade çıkarsa iade edeceğimSelamlar,
Cihazı çok beğendim ve Hepsiburada üzerinden almayı planlıyorum. Herhangi bir kronik sorunu var mı? Şimdiden teşekkürler.
öncelikle ilginiz için teşekür ederim mi note 10 pro lite bunların ekranı ve boyları aynı ancak p30 pro aynı değil özelliklede yükseklik olarak mi note 10 ite 0.2 milim daha küçük ve genişlik olarak da 0.8 milim daha büyük belki nano esnek camlar uyum sağlıyor ancak kırılmaz cam diye tabir ettiğimiz sert koruyucular uyum sağlamayacaktır. Bunu deneyen bir kullanıcıdan böyle bir yorum almıştım.... ve şuanda bunu aldım test edeceğimNote 10,note 10 pro,note 10 lite,huawei p30 pro,hepsi aynı ekran hocam.
Gor ekran koruyucu 1 numara ve 40 TL(kargo ile),hemde 2 adet keşke lensundan önce mi communıty'deki editörleri okusaydınız.Gor'un en iyi özelliği tamamen şeffaf olması yani çözünürlük düşmüyor ve parmak izine 0 etkisi oluyor.Takması'da çok basit.(reklam göre göre reklamcı gibi konuşuyorum artık )Cam değil bu arada.
Ben nanoları lensundan sonra baya uzak bakıyorum bu yüzden geleneksel kırılmaz cam dediğimiz yapıları denemek istiyorum tabi yanlışta olabilirim ve şuanda spigen kılıf aldım hala doğru mu yanlış mı diye düşünüyorum ve illede nano alcak isem şuan için spigen p30 pro için çıkardığı nanoyu tercih etmeyi düşünüyorum bekleyip göreceğiz....Satış/Alış link var mı ?
Gor ekran koruyucu 1 numara ve 40 TL(kargo ile),hemde 2 adet keşke lensundan önce mi communıty'deki editörleri okusaydınız.Gor'un en iyi özelliği tamamen şeffaf olması yani çözünürlük düşmüyor ve parmak izine 0 etkisi oluyor.Takması'da çok basit.(reklam göre göre reklamcı gibi konuşuyorum artık )Cam değil bu arada.
Ben nanoları lensundan sonra baya uzak bakıyorum bu yüzden geleneksel kırılmaz cam dediğimiz yapıları denemek istiyorum tabi yanlışta olabilirim ve şuanda spigen kılıf aldım hala doğru mu yanlış mı diye düşünüyorum ve illede nano alcak isem şuan için spigen p30 pro için çıkardığı nanoyu tercih etmeyi düşünüyorum bekleyip göreceğiz....Satış/Alış link var mı ?
rica ederimTeşerkkür ederim hocam sağolun.