Yardım Mi note 10 ekran parlaması (Çakması)

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1
Telefon Modeli
Mİ NOTE 10
Bootloader Kilidi
Açık
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?

Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..

Son düzenleme:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?
Güncelleme sonrası oluştuğuna göre ya eski sürüme döneceksiniz yada yeni güncellemeyi bekleyeceksiniz.. Birde custom rom kurabilirsiniz.

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürüme aldım ama düzelmedi. Sanırım kurduğum uygulama ekran ışığını yüksekte tutuyor o sırada fazla ca patlama olmuyor.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Eski sürüme aldım ama düzelmedi. Sanırım kurduğum uygulama ekran ışığını yüksekte tutuyor o sırada fazla ca patlama olmuyor.
Yeni yada daha önce kullandığınız sürümde aynı hatayı alıyorsanız sıkıntılı.. Umarım donanımsal bir şey değildir.

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik parlaklık yarının üstündeyken sorun yok sanırım düşünce oluyor. Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ama daha bilgili arkadaşlar destek olursa çözülür diye düşünüyorum. 12.5 eu da da olmuş mi 8 de felan sonra güncelleme ile düzeldi diyenler var. Ama mi note 10 da fazla kişide olmadı sanırım.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Otomatik parlaklık yarının üstündeyken sorun yok sanırım düşünce oluyor. Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ama daha bilgili arkadaşlar destek olursa çözülür diye düşünüyorum. 12.5 eu da da olmuş mi 8 de felan sonra güncelleme ile düzeldi diyenler var. Ama mi note 10 da fazla kişide olmadı sanırım.
Her zaman açık ekranı aktif hale getirdiğiniz zaman, ekranı kapatıp saat çıkınca çakmalar devam ediyor mu

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
1 sene evvel bendeki note 10da da olduydu, hangi romu denediysem çözüm bulamadım, yok fiyatına o şekilde satmıştım. İnşaallah yazılımsaldır da çözersiniz.

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Her zaman açık ekran kapalı 20 dk dır hiç yapmadı. Sabaha kadar kapalı kullanacağım. Deniyorum bir gelişme olur sa paylaşacağım sizlerle.

Oyla:
Üst Alt