Yardım Mi note 10 ekran parlaması (Çakması)

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1
Telefon Modeli
Mİ NOTE 10
Bootloader Kilidi
Açık
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?

Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..

Son düzenleme:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Bende bu hafta ekranı değiştirdim. Hiç bir sorun kalmadı. Ekranın pikselleri yanmış. Ondan yapıyormuş arkadaşlar. Telefon tamiri yapan eski bir usta bulursanız Hem işçilik hemde parça konusunda mükemmel iş çıkarıyorlar.

Oyla:

misafir973

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Selamün aleyküm arkadaşlar bu sorunun romla alakalı olduğunu zannetmiyorum bende mi note 10 pro babamda mi note 10 lite var ikisinin de ekranda beyaz ışık çakması oluyor ben çözümü şuan ekran ışığını kısarak çözdüm parlaklık açınca ışık çakması oluyor kısınca düzeliyor bu şekilde kullanılıyorum malum ekranları pahalı 1500 TL civarı ekran bence kısık ışıkta kullanmak daha mantıklı hem gözlerimizi de çok yormamış oluruz :) iyi forumlar

Oyla:

misafir973

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Arkadaşlar mi note 10 serisinde MIUI 13 yaptıktan sonra telefon da ışık çakması oluyor babamın telefonu boot kilidi açık miui12 geri yükledim şuan hiç bir sorun yok ışığı sonuna kadar da açıyorum normal şekilde çalışıyor MIUI 13 rom hatalı bilginiz olsun

Oyla:
Üst Alt