- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mİ 12T PRO
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.1
- Telefon Modeli
- Mİ NOTE 10
- Bootloader Kilidi
- Açık
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?
Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..
Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..
Son düzenleme: