Yardım Mi note 10 ekran parlaması (Çakması)

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1
Telefon Modeli
Mİ NOTE 10
Bootloader Kilidi
Açık
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?

Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..

Son düzenleme:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Arkadaşlar oled saver açıkken çok nadiren arada oluyor. Sanırım sorun yazılımsal. Nedir xioami den çekilen

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
12.1.1 Endonezya rom yükledim şuan deniyorum gelişmeler le ilgili bilgi vereceğim. Muhtemel sistem uygulamalarından biri ile alakalı. Endonezya romda hiçbir ek uygulama yüklemeden sorun yaratmadı. Ama sistem uygulama güncellemeleri den birinde bir sorun var. Sadece 1 veya 2 defa yaptı. Oda kısa süreli. Sonuç şuanda yazılım kaynaklı bir sorun olarak gözükmekte.

Arkadaşlar her zaman açık ekran kapalı konumda kullandım hiç ekran çakması patlaması yapmadı. Xioaminin sistem uygulamaları ile ilgili bir sorun.

Son düzenleme:
Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

Mi note 10 ekran çakması parlaması sorunun çözümünü tahmin ediyorum. Bu safhada telefonumda global, global eea, endonezya romları ile denedim. Sorun ekran dan içindeki bağlantıdan kaynaklanıyor. Bu süreçte ekran ışığını manuele alıp %35 civarında ışık sabit kalınca hiçbir şekilde ekran da ışık patlaması olmuyor. Tek çözüm ekran değişimi.

Ben tespitimi yaptım arkadaşlar bu sorunu yaşayan olursa eğer dediğimi denesinler. Her zaman açık ekranla ilgili bir durum değil kesinlikle.

Son düzenleme:
Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Mi note 10 cihaza 12.1.4 güncelleme geldikten sonra ekran beyaz ışık çakması oluyor. Forumlara baktım. Oled saver kurun diyor. Titreşim siz modu kapatın, pencere animasyonları ı kapatın deniyor yaptım. Kurdum fakat beyaz ışık çakması biraz daha hafifledi. Ama arada olmaya devam ediyor. Sizler dede varmı bu sorun? Çözüm nedir?
Kardes ben mi 11 var ayni sorun var ama bir turlu sorunu cozemedim teli garantiye yollicam. Ekran bazen parliyor bazen sonuyor arada bir titriyor flas gibi sacma sapan haller oluyor ixaomi artik fiyasko birdaha asla yanindan gecmem bu firmanin ekran sorunlari cok oluyor sen cozum buldunmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlarda hic cozum yok ben bunun bir kronik sorunu oldugunu dusunuyorum ozellikle pubg oynarken telefonun isigi bi yukseliyor bir azaliyor mi 11 alacaklar dikkate alin
12.0 romda ve 12.5 hep aynisi oluyor degismiyor

Son düzenleme:
Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Kardeş çözüm şu, ayarlardan sistem uygulamaları güncellemesine ekran kaydedici uygulaması v 1.9.7 ise bu ekran çakması parlamasını yapar. Ayarlardan, uygulamalara girin ordan uygulamaları yönetme girin ekran kaydedici bulun güncellemeleri kaldırdı tıklayın. Teli kapatıp açın deneyin. Sorununuzu çözüleceğini düşünüyorum. Bende işe yaradı.

Kardes ben mi 11 var ayni sorun var ama bir turlu sorunu cozemedim teli garantiye yollicam. Ekran bazen parliyor bazen sonuyor arada bir titriyor flas gibi sacma sapan haller oluyor ixaomi artik fiyasko birdaha asla yanindan gecmem bu firmanin ekran sorunlari cok oluyor sen cozum buldunmu

Yorumlarda hic cozum yok ben bunun bir kronik sorunu oldugunu dusunuyorum ozellikle pubg oynarken telefonun isigi bi yukseliyor bir azaliyor mi 11 alacaklar dikkate alin
12.0 romda ve 12.5 hep aynisi oluyor degismiyor
Kardeş çözüm şu, ayarlardan sistem uygulamaları güncellemesine ekran kaydedici uygulaması v 1.9.7 ise bu ekran çakması parlamasını yapar. Ayarlardan, uygulamalara girin ordan uygulamaları yönetme girin ekran kaydedici bulun güncellemeleri kaldırdı tıklayın. Teli kapatıp açın deneyin. Sorununuzu çözüleceğini düşünüyorum. Bende işe yaradı.

Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18

Yaptim kardes ama yine oluyor acaba telefon isiniyor ondan mi mesala oyuna giriyorum ekran parlakligi dusuyor sonra yukseliyor youtubede falan gezerkende oluyor.sinir bozucu birsey

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Yaptim kardes ama yine oluyor acaba telefon isiniyor ondan mi mesala oyuna giriyorum ekran parlakligi dusuyor sonra yukseliyor youtubede falan gezerkende oluyor.sinir bozucu birsey
Ek ayarlardan Geliştirici seçeneklerine girin geçiş animasyon ölçeğini kapalı konumuna getirin.

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Sorun henüz tam geçmedi. Telefonu arıza tespiti için teknik bir servise götüreceğim. 12.06.2021 tarihinde sonucun ne olduğunu paylaşacağım sizlerler.

Oyla:

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
ÇÖZÜM:

Arkadaslar onlarca işlem denedim hangi romu kurduysam düzelmedi. Ekran ışığını manuele alıp %35 düşürdüğünüzde hiç bir sorun kalmıyor. Soruna ne den olan şey ekranın içindeki iletken ince kablo. Ekran parlaklığını ileten. hafif baskı veya zarar gördüğünde etkileniyor. Ve sırf bu yüzden ekranın değişmesi gerekiyor. Yada benim dediğim şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bilginize..

Oyla:
Üst Alt