Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Hocam harfi harfine dediklerinizi yaşadım ve size hak veriyorum. denemediğim rom kalmadı Mi Note 10 Pro kullanıyorum, eğer son sürüm kullanmak istiyorsanız yani Miui 12.5 kullanmak istiyorsanız Endonezya Kararlı v12.5.1.0 sürüm yükleyin yağ gibi akıyor telefon inşallah sizin telefonda da öyle olur. MiFlash aracı ile kuruluor. yalnız eğer kurarsanız "Clean All and Lock" bu seçeneği seçmeyin sakın bootloader kilitlenir 1 hafta süre bekletir sizi geri açmak için. İlk seçenek seçili olacak yani bu seçenek "Clean All"
Teşekkür ederim kardeşim bilgiler için ama şu an rom yükleyemem garantisi bitmedi henüz. Bittikten sonra ilk işim eu ve Endonezya romlarını denemek olacak.

sadtneverdie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
3/4 Gün önce mi note 10 için 12.5.3.0 Sürümü geldi artı kattığı hiç birşey yok. Arkadaşda da Mi note 10 var Android 10 miui 11 var hala geçen karşılaştırdım adamın telefon yağ gibi akıyor. meğer miui 11de bile daha rahatmışız. Aylardır beklettikleri güncellemeye bak. hantal geçişler. bozulan kamera kalitesi. stabil olmayan pil. Azerilerin bi lafı var belə vəziyyətin içinə diye harbi öyle bir durum. Güzelim cihaz yazılımla yok olup gidiyor. Bu cihaz ne sükse yapmıştı oysaki oooo ilk 108 mp'li kameraya sahip cihaz, 5260 mah pil falan diye. Bu cihazın hakkı yazılım bu olmamalıydı.
Telefona haksızlık etmeyin. Kamera ve pil konusunda hala çok başarılı. Tabii bunu yurtiçi cihazlar için söylemiyorum. +5000 lira verseydim bende küfrederdim.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Telefona haksızlık etmeyin. Kamera ve pil konusunda hala çok başarılı. Tabii bunu yurtiçi cihazlar için söylemiyorum. +5000 lira verseydim bende küfrederdim.
Birincisi ben 5bin Tl vermedim cihaz tr garantili satışa çıkar çıkmaz aldım o zamanki fiyatı 6bin ile 5.800 falandı ben 4200e aldım indirim kodu para puan vs derken öyle uyguna geldi. 2.noktada evet elbette kamerası hala başarılı fakat bu cihazı Android 9 miui 11 ile kullanmış birisi olarak söylüyorum kamera ve batarya performansını yazılım ile bilinçli düşürdüler. Yoksa tabiki orta segmentte hatta bir çok markanın üst segmentinde bile mi note 10 kamerasının yarısı yok.

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
İşlemci ekran ram aynı hocam. Kullandığınız yazılıma bakın derim.
yazilim orj. global var 12.1.3 ilcok garip bisekilde isiniyor ve bazen ekrandaki bazi yerlerde isidan kaynakli dokunmatik zor algiliyor

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
yazilim orj. global var 12.1.3 ilcok garip bisekilde isiniyor ve bazen ekrandaki bazi yerlerde isidan kaynakli dokunmatik zor algiliyor
Hocam telefonu neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum, kullandığınız bir uygulamadan kaynaklı olabilir. En beğenmediğim romlarda bile aşırı ısınma sorunu ya da dokunmatik algılamama vs sorun yaşamadım. Ben oyun oynamam ama yeğenim falan oyun oynarken bile normal ortalama bir sıcaklığa ulaşıyor öyle kalıyor artmıyor yani. İnşallah donanımda sorun yoktur elektronik cihaz bu sonuçta. Lakin size tavsiyem dosyalarınızı bilgisayara yedekleyip telefonu sıfırlamanızdır, mi flash ile Fastboot rom kurmanızdır. Hala sorun devam ediyorsa yazılımla ilgili değildir. Zaten orj. yazılımla ilgili olsa bu sorunu bu cihazı kullanan herkesin yaşaması gerekirdi

sadtneverdie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
Birincisi ben 5bin Tl vermedim cihaz tr garantili satışa çıkar çıkmaz aldım o zamanki fiyatı 6bin ile 5.800 falandı ben 4200e aldım indirim kodu para puan vs derken öyle uyguna geldi. 2.noktada evet elbette kamerası hala başarılı fakat bu cihazı Android 9 miui 11 ile kullanmış birisi olarak söylüyorum kamera ve batarya performansını yazılım ile bilinçli düşürdüler. Yoksa tabiki orta segmentte hatta bir çok markanın üst segmentinde bile mi note 10 kamerasının yarısı yok.
Xİaominin yazılımla cihazların içine ettiğini yıllardır görüyoruz. Sorun yaşamıyorsak güncelleme derdine girmemeliyiz. Bile bile lades diyoruz. Adamlar tam ekran görünümünü bile bozdu. Güncellemeyle kameradan bu kadar özellik silebilen başka üretici olduğunu sanmıyorum.

fikretyrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fikret
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Mi Note 10 Pro kullanıyorım. Cihazı Almanya'dan aldım. ikinci defa dokunmatik sorunu yaşıyorum, ilkinde ve ikincisinde ekranın üst kısmında belli bir alanda dokunmatik çalışmaması gibi bir sorun yaşadım. şuan sorunum devam ediyor.
12.5 güncellemesi sonrası olduğu hakkında bir çok makale var.
Mi sorunu kabul edip düzeltme yapacağını açıklamış.

Üst Alt