Aynı sorun bende de var 2 haftadır endonezya 12.0.3 kullanıyorum hem şebeke de hem de wifi de kopmalar yaşanıyor pil süresi de düştü hangi romu yüklesem bilemedim masik premium güzel diyenler var ya da endonezya 11 daha iyi diyenler var ben de şuan ne yapacağım bilmiyorum12.0.3 ten sonra devamlı wifi kopması yaşıyorum.bu sorunu yaşayan var mı
Arama mesaj falan miui mu hocam yoksa google mi ?Miui 12 Eu Stable rom yükleyip rahatça arkanıza yaslanabilirsiniz arkadaşlar
Arama ve kişiler miui. Gerekli detayları aşağıdaki linkte "Our ROMs features (Whats not in Global)" kısmından bulabilirsiniz.Arama mesaj falan miui mu hocam yoksa google mi ?
Hocam android 11 de çok sıkıntı olduğunu ve yüklememizin doğru olmayacağını söylüyorlar bir çok program henüz 11 e geçmediği için siz şuan bunu mu kullanıyorsunuzArama ve kişiler miui. Gerekli detayları aşağıdaki linkte "Our ROMs features (Whats not in Global)" kısmından bulabilirsiniz.
Rom - Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur... Eu Beta her cuma , Eu stabil ise ortalama 2 ayda bir güncelleme alır. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Eu beta romunu daha önce denemiştim. Geçmenizi tavsiye etmem çünkü android 11 güncellemesi yüzünden birtakım takılma ve donmalar mevcut. Ben uzun süredir Miui 12 Eu "Stable" romunu (Android 10) kullanıyorum ve gerçekten son derece memnunum.Hocam android 11 de çok sıkıntı olduğunu ve yüklememizin doğru olmayacağını söylüyorlar bir çok program henüz 11 e geçmediği için siz şuan bunu mu kullanıyorsunuz