- Adım
- Selçuk
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Banka
- Konular
- 2
hangisini yüklemeliyim anlamında yazmıştım....
Eserin adı zorunda mıyım
hangisini yüklemeliyim anlamında yazmıştım....
Tavsiye etmem kullandığın sürüm en iyi sürüm neye geçersen geç yine 11.0.1 e dönersin.Bu sürümü miflash ile temiz kurarak kullanan var mı ve memnun mu? Hala 11.0.1 kullanıyorum, tavsiye eder misiniz? Sık sık güncelleme yapmayı sevmiyorum.
Merhaba Arkadaşlar kilit açık dosyayı buradan indirdim böyle bir hata aldım lakin telefon yeniden başladı ve sıfırlandı rehber ve aramalar da google değil orjinaline döndü şimdi yüklendi mi yüklenmedi mi anlayamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim bazı yerlerde error yazar ise ve telefon açılsa dahi problemler olabileceği yazıyor da bir de telefon açılır açılmaz güncelleme indirmeye başladı onu da anlayamadımTelefon açıldı ise sorun yok, programı kapatabilirsiniz
Teşekkür ederim bazı yerlerde error yazar ise ve telefon açılsa dahi problemler olabileceği yazıyor da bir de telefon açılır açılmaz güncelleme indirmeye başladı onu da anlayamadım
Burada ki yazılanların dışına çıkmadım burada ki sürümün yüklenip yüklenmediğini nasıl anlarımYüklediğiniz sürüm değil mi cihazdaki?
Tavsiye edilen mi flash programıni kullanın...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net