Soru Mi Note 10 Batarya çabuk tükeniyor.

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
15
Arkadaşlar note9s cihazından mi note 10a geçtim.
Pil performansı çok kötü, 1 gunu zor cıkarıyor normal kullanımda, bendemi böyle genelmi acaba?
9s ile mukayasede edecek olursam yarı yarıya.
Cihazda mi 12 eea yüklü 9sde aynı.

Horhoris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Htc m8
Konular
2
Bende bir deneyeyim. mi9 cihazım çok kötü şarj süresi veriyor. Bende de güncel değildi inşallah bir katkısı olur çok dua ederim :))

Oyla:

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
19
Redmi note 9 pro da ekran süremi neredeyse 2 katı yapan taktikler:
-Hızlı şarj kullanmayın, ne kadar yavaş olursa o kadar iyi ben bilgisayar usb sine takıyorum.
-Şarj yüzde yüz olduktan sonra 30 dk daha bekleyin
-MIUI 12 de bazı romlarda tüm uygulamalar otomatik başlatta kalmış bu sizde de böyleyse düzeltin (whatssapp,mi fit vs hariç hepsi kapalı)
-Mobil veri beklemede wifi ye göre daha hızlı şarj götürür gece telefonu kullanmıyorsanız otomatik açma kapayı aktifleştirin.
-Mobil veri çekmeyen böyle gidip gidip gelen yerlerde şarj su gibi akar öyle yerlerdeyseniz mobil veri telefonu kapattıktan sonra 5 dk sonra kapansın gibi bir ayar vardı onu aktifleştirin.

Oyla:

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
İkinci bir çözüm söyleyebilirim en azından benim sorunumu çözdü. Bendeki rom Global EU romdu. Ben de normal global olan roma geçtim şu an çok çok daha iyi pil durumu.
Bu global rom un fasboot sürümü çıkmadı sanırım demi

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
teşekkür ederim rica etsem sistem başlatıcının ne olduğunu da açıklayabilir misiniz birde nasıl kurulduğunu neden pil ömrü artırır merak ettim de :)

Sistem başlatıcı mi launcherdir Yani ana ekran. Paylaştığım o konunun üzerinden zaman geçti üstüne 12.03 sürüm güncellemesi geldi o sürümde hala işe yarıyormu bilmiyorum. Ama pile etkisi bu daha sistem başlatıcı daha az ram tüketiyordu sanırım. birde cihaz %100 olduktan sonra şarjdan çekmeden yeniden başlatıp bi 15/20/30 dakika daha şarj etmek gerekiyor. O zaman cihazı şarjdan çektikten sonra hemen %99 %98e düşmüyor. bekleme modunda daha yavaş düşüyor şarj. tabi dediğim gibi bu 12.02 sürümde böyleydi şu an 12.03 var

Oyla:

enesATA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes Dursun
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
teşekkür ederim rica etsem sistem başlatıcının ne olduğunu da açıklayabilir misiniz neden pil ömrü artırır merak ettim de :)

Sistem başlatıcı mi launcherdir Yani ana ekran. Paylaştığım o konunun üzerinden zaman geçti üstüne 12.03 sürüm güncellemesi geldi o sürümde hala işe yarıyormu bilmiyorum. Ama pile etkisi bu daha sistem başlatıcı daha az ram tüketiyordu sanırım. birde cihaz %100 olduktan sonra şarjdan çekmeden yeniden başlatıp bi 15/20/30 dakika daha şarj etmek gerekiyor. O zaman cihazı şarjdan çektikten sonra hemen %99 %98e düşmüyor. bekleme modunda daha yavaş düşüyor şarj. tabi dediğim gibi bu 12.02 sürümde böyleydi
miui 12.03 den mi bahsediyorsunuz ben şu an miui 12.05 deyim ve sistem başlatıcı 4.17 release bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
miui 12.03 den mi bahsediyorsunuz ben şu an miui 12.05 deyim ve sistem başlatıcı 4.17 release bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Sistem başlatıcı 4.22 Alfa sürüm yayınlandı. O güncellemeye geçin. Bekleme modunda bataryaya etkisi oluyor.

Oyla:

smugglers

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oğuzhan
Cihazım
HTC 10
Konular
0
Sistem başlatıcı mi launcherdir Yani ana ekran. Paylaştığım o konunun üzerinden zaman geçti üstüne 12.03 sürüm güncellemesi geldi o sürümde hala işe yarıyormu bilmiyorum. Ama pile etkisi bu daha sistem başlatıcı daha az ram tüketiyordu sanırım. birde cihaz %100 olduktan sonra şarjdan çekmeden yeniden başlatıp bi 15/20/30 dakika daha şarj etmek gerekiyor. O zaman cihazı şarjdan çektikten sonra hemen %99 %98e düşmüyor. bekleme modunda daha yavaş düşüyor şarj. tabi dediğim gibi bu 12.02 sürümde böyleydi şu an 12.03 var
hay allah razı olsun ya, sistem baslatıcısı guncellemem ile 6 saatten 10 küsür saate çıktı ekran süresi.

Oyla:
Üst Alt