miui 12 gelmek üzere sanırım çin stabil çıkmış hocam
V12.0.1.0.QFDCNXM
işten yeni geldim de burdan bakabilirsin güncel romlaraBugün duyduğum en güzel haber bayrama girmeden gelseydi iyiydi teşekkürler bilgi için kardeşim
Güncelleme geri çekilmiş diye duydum senin var mı bir bilgin? Tr ye tahmini ne zaman gelir acabaişten yeni geldim de burdan bakabilirsin güncel romlara
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
valla hocam çok fazla sürmez 8. ayda tamam bi çok cihaza yalan olmasında bi sitede okudum 23 cihaza gönderilecek güncelleme diyeGüncelleme geri çekilmiş diye duydum senin var mı bir bilgin? Tr ye tahmini ne zaman gelir acaba
valla hocam çok fazla sürmez 8. ayda tamam bi çok cihaza yalan olmasında bi sitede okudum 23 cihaza gönderilecek güncelleme diye
Eğer cihazından memnunsan boşa masraf yapma ileride fiyatı daha düşecektir kardeşim. ama tercih edilecek cihazların başında gelir. Millet cihazı çok kötülüyor yok yazılımı bilmem ne. P30 proda yapıp bunda yapamadığım hiç birşey olmadı veya Mi 10 proda yapıp bunda yapamayacağın birşey olmaz sadece biraz zaman farkı oluşur o kadar da olsunBu konuları görünce niyeti bozduruyorsunuz hocam ya..
Mi 8 SE kullanıcısıyım, 2 sene oluyor çokta memnunum telefonumdan ama tasarımı, görünümü bir kan kaynıyor alttan alta hayırlısı )