Soru Mi Mix 3

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Selam Mi Mix 3 ve Mi 8 arasında kaldım 1000 tl fark verilir mi mix 3 için?

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu tablo çok belirleyici değil kullanıcı deneyimleri önemlidir her zaman bu tür firmaların sonuçları ne kadar belirleyici olur ıda ayrı.Aslında kafamda mate 20 veya p20 pro vardı ama fiyattan dolayı xiaomiye döndüm

Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Mi mix 3 ve Mi 8 kamera farkı nedir gece çekimi gündüz çekimi selfie hangisi daha iyi?Kağıt üzerindeki rakamlardan değilde deneyimlerden yorum bekliyorum

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Vaktin sabırın varsa her yönüyle mi 9 u beklemeni tavsiye ederim , tabi geldiğinde ki fiyat bandı ve global rom veya custom rom gibi etkenleri de göz önünde bulundurmanda fayda var.
Vakit zaman sabır olayın var ise mix 3 5G versiyonuyla çıkan modelini de seçeneklerine ekleyebilirsin.
Tam olarak mi8 ile mix 3 arasında kaldıysan kesinlikle mix 3 diyorum

Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Kamera yönlü tercih yapacakmışsınız ancak yeni gelen 5G teknolojisini düşünerek de bir tercih yapın derim. Bu altyapı ülkemizde henüz kurulmasa da ileride doğacak 5G uyumlu bir telefon edinme gibi bir derdin önüne şimdiden geçmiş olursunuz.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bu tablo çok belirleyici değil kullanıcı deneyimleri önemlidir her zaman bu tür firmaların sonuçları ne kadar belirleyici olur ıda ayrı.Aslında kafamda mate 20 veya p20 pro vardı ama fiyattan dolayı xiaomiye döndüm
Bu işi yapan bir firmadan ziyade tabiki kullanıcı deneyimi daha ön planda olmalı Instagram da arama kısmına cihaz modellerini yazarak aratın o cihazlar ile çekilmiş bir sürü kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.Fakat Dxomark firması şişirme bir firma değildir öyle oluyor olsa bizlerden önce markalar çıkar benim cihazım x markadan daha iyi nasıl not vermek bu diye galeyana gelirdi bir güvenirliği var ki tüm siteler teknoloji editörleri bu siteyi baz alıyorlar.

Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Bu işi yapan bir firmadan ziyade tabiki kullanıcı deneyimi daha ön planda olmalı Instagram da arama kısmına cihaz modellerini yazarak aratın o cihazlar ile çekilmiş bir sürü kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.Fakat Dxomark firması şişirme bir firma değildir öyle oluyor olsa bizlerden önce markalar çıkar benim cihazım x markadan daha iyi nasıl not vermek bu diye galeyana gelirdi bir güvenirliği var ki tüm siteler teknoloji editörleri bu siteyi baz alıyorlar.
Huawei p20 pro ve Mi mix 3 arasında kalmış durumdayım aynı fiyata geliyor hemen hemen huawei yurtdışı telefonu 1 yıl huawei garantisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vaktin sabırın varsa her yönüyle mi 9 u beklemeni tavsiye ederim , tabi geldiğinde ki fiyat bandı ve global rom veya custom rom gibi etkenleri de göz önünde bulundurmanda fayda var.
Vakit zaman sabır olayın var ise mix 3 5G versiyonuyla çıkan modelini de seçeneklerine ekleyebilirsin.
Tam olarak mi8 ile mix 3 arasında kaldıysan kesinlikle mix 3 diyorum

Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki huawei p20 pro mi mix 3 mü dersek))

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri