Bu tablo çok belirleyici değil kullanıcı deneyimleri önemlidir her zaman bu tür firmaların sonuçları ne kadar belirleyici olur ıda ayrı.Aslında kafamda mate 20 veya p20 pro vardı ama fiyattan dolayı xiaomiye döndümResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu işi yapan bir firmadan ziyade tabiki kullanıcı deneyimi daha ön planda olmalı Instagram da arama kısmına cihaz modellerini yazarak aratın o cihazlar ile çekilmiş bir sürü kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.Fakat Dxomark firması şişirme bir firma değildir öyle oluyor olsa bizlerden önce markalar çıkar benim cihazım x markadan daha iyi nasıl not vermek bu diye galeyana gelirdi bir güvenirliği var ki tüm siteler teknoloji editörleri bu siteyi baz alıyorlar.Bu tablo çok belirleyici değil kullanıcı deneyimleri önemlidir her zaman bu tür firmaların sonuçları ne kadar belirleyici olur ıda ayrı.Aslında kafamda mate 20 veya p20 pro vardı ama fiyattan dolayı xiaomiye döndüm
Huawei p20 pro ve Mi mix 3 arasında kalmış durumdayım aynı fiyata geliyor hemen hemen huawei yurtdışı telefonu 1 yıl huawei garantisi varBu işi yapan bir firmadan ziyade tabiki kullanıcı deneyimi daha ön planda olmalı Instagram da arama kısmına cihaz modellerini yazarak aratın o cihazlar ile çekilmiş bir sürü kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.Fakat Dxomark firması şişirme bir firma değildir öyle oluyor olsa bizlerden önce markalar çıkar benim cihazım x markadan daha iyi nasıl not vermek bu diye galeyana gelirdi bir güvenirliği var ki tüm siteler teknoloji editörleri bu siteyi baz alıyorlar.
Peki huawei p20 pro mi mix 3 mü dersek))Vaktin sabırın varsa her yönüyle mi 9 u beklemeni tavsiye ederim , tabi geldiğinde ki fiyat bandı ve global rom veya custom rom gibi etkenleri de göz önünde bulundurmanda fayda var.
Vakit zaman sabır olayın var ise mix 3 5G versiyonuyla çıkan modelini de seçeneklerine ekleyebilirsin.
Tam olarak mi8 ile mix 3 arasında kaldıysan kesinlikle mix 3 diyorum
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sonuçta bu bir akıllı telefon ve sahip olduğu donanım mercimek büyüklüğünde bir lensBir tık kamera farkı için fazladan 1000 lira verilmez.