- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Custom rom twrp ile yüklenir. Stock rom değil buResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Custom rom twrp ile yüklenir. Stock rom değil buResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MerhabalarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uzun zamanadır beklenen Global rom ilk sürümü ile çok kısa bir süre önce çıktı. Dosyanın boyutu 1.8GB ve TWRP aracılığıyla yüklenebilir. Yüklemeden sonra cihazınıza isterseniz orjinal recovery geri yükleyebilir ve bundan sonraki güncellemeleri oto üzerinden alabilirsiniz.
İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot
Kurulum:
Twrp Açın; Rehber - Xiaomi Mix 3 Twrp 3.2.3 Otomatik Yükleme Aracı
Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden globalrom_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
NOT: TWrp üzerinden yükleme sorunu yaşayan arkadaşlar indirikleri rom dosyası içinden "compatibility " adlı klasörü silin daha sonra telefona atıp twrp ile yükleme yapın.
Bölge sorununu gidermek için
bu dosyayı twrp üzerinden yükleyin.
Merhabalar
Cihazıma fastboot romu kurdum, mıuı10 PEEMIXM 10.2.1.0 veriyosununu.
Çin forum sitesin de mıuı10 PEEMIXM 10.2.2.0 fastboot romu yayınlanmış.
Merak ettiğim bu güncelleme ota üzerinden bize gelecek mi?
Yada fastboot rom yüklediğimiz de ota üzerinden bu veya diğer güncellemeleri alabilicek miyiz ?
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamalırsınız
Merhabalar
Cihazıma fastboot romu kurdum, mıuı10 PEEMIXM 10.2.1.0 veriyosununu.
Çin forum sitesin de mıuı10 PEEMIXM 10.2.2.0 fastboot romu yayınlanmış.
Merak ettiğim bu güncelleme ota üzerinden bize gelecek mi?
Yada fastboot rom yüklediğimiz de ota üzerinden bu veya diğer güncellemeleri alabilicek miyiz ?
Selamlar, geçtiğimiz hafta HB üzerinden Mi Mix 3 aldım, güncellemeleri kontrol ettiğimde 10.0.11.0 yüklü ve herhangi bir güncelleme yok diyor.
OTA üzerinden gelecek mi, yoksa ben elle yapabilir miyim? ZIP dosyasını telefona indirsem direkt olarak bunun üzerinden yapabilir miyim?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Cihazında Global rom kurulu, Ota üzerinden dağıtılan, en güncel şuan bu rom.Fastboot olarak daha güncel romlar mevcut. Yeni güncellemeler yayınlandığında Ota üzerinden alırsınız.
Zip uzantılı olduğu için elle kuramazsınız.Twrp ile zip uzantılarını kurabilirsiniz.
Xiaomi nin bütün telefon modelleri çift simli, mix 3 e özel bi durum değil.