- Adım
- saliharda
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Teknokolik
- Konular
- 22
Merhaba arkadaşlar sonunda mi max 3 telefonuma kavuştum
Çin mağazasından alınma ve içinde çin sürümü yüklü şekilde teslim aldım. Kimi yerleri hayal kırıklığına uğrattı kimi yerleri iyi ki almışım dedi. Genel olarak fazlasıyla işimi görüyor. Sadece iki şeyden rahatsız oldum. Birincisi hoparlör ses kalitesi olarak keşke honor note 10 gibi gerçek çift hoparlör yapsaydı. Beni performansı olarak tatmin etmedi. İkincisi nillkin kılıf kullanırsam pek belli olmasa da mofi kılıfla cepte külçe altın taşıyormuş gibi hissediyorum. Son olarak birde telefonla konuşma yaparken ahize yerini kulağıma denk getirmekte zorlanıyorum 

Mi Max serisini sevmeme sebep olan kişilerin başında gelen @Skorpi hocamdan Allah razı olsun. Kendisini pek ikna edemedik. Xiaomi'lerin kralı mi max 2 modelinde kaldı. Birebir detaylı kullanmamış olsam da yine elime alıp incelediğim kadarıyla @Skorpi hocamın kararını destekliyorum. Mi Max 2'den mi max 3'e geçmek için bir sebep göremiyorum. Eğer elimde mi max 2 olsaydı bende geçmezdim.
Telefonumdan bir kaç görüntü,
Nillkin kılıf
Mofi kılıf
Nova ve Swiftkey hayranı olduğum için git o telefonu sat diye tehditler alıyorum. Ferrari'ye lpg taktıran türk vatandaşına döndüm
Mi Max serisini sevmeme sebep olan kişilerin başında gelen @Skorpi hocamdan Allah razı olsun. Kendisini pek ikna edemedik. Xiaomi'lerin kralı mi max 2 modelinde kaldı. Birebir detaylı kullanmamış olsam da yine elime alıp incelediğim kadarıyla @Skorpi hocamın kararını destekliyorum. Mi Max 2'den mi max 3'e geçmek için bir sebep göremiyorum. Eğer elimde mi max 2 olsaydı bende geçmezdim.
Telefonumdan bir kaç görüntü,
Nillkin kılıf
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mofi kılıf
Nova ve Swiftkey hayranı olduğum için git o telefonu sat diye tehditler alıyorum. Ferrari'ye lpg taktıran türk vatandaşına döndüm