Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan artik bazi şeyleri editleme zamani geldi desene hadi bi cesaret aç su kilidi
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevgili hocam,
erken bir sorumu bilemem ama,
sinyal var görünüp de, çekmeme sorunu sizin yeni mi max 3 te de var mı.
bende önceden 9.6.4.0 var idi,
şimdi 9.6.6.0 var lakin sorun devam ediyor.
ecnebi forma da dilim döndüğünce yazdım ama,
cevap vetilmedi daha.
Öncelikli olarak herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah hepberaber nice günlerde xiaomi'lerimizi kullanacağız.
Sağolasın Erkan abi, kablom olsaydı bugün açmış olacaktım. İnşallah yarın kilit işini halledeceğiz. Hoş ben xiaomi'nin her halinden memnunum. Orijinal saf hali bile bana yeterliGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam dediğiniz sorun muhtemelen yazılımsaldır. Çin romunda olduğum için 9.6.12 sürümü kurulu ve sinyal konusunda herhangi bir sorun bulunmuyor. Yinede yarın müsait olunca bir araştırma yaparım.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
banada öyle geliyor, yazılımsal bir sorun yani.Öncelikli olarak herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah hepberaber nice günlerde xiaomi'lerimizi kullanacağız.
Sağolasın Erkan abi, kablom olsaydı bugün açmış olacaktım. İnşallah yarın kilit işini halledeceğiz. Hoş ben xiaomi'nin her halinden memnunum. Orijinal saf hali bile bana yeterli
Hocam dediğiniz sorun muhtemelen yazılımsaldır. Çin romunda olduğum için 9.6.12 sürümü kurulu ve sinyal konusunda herhangi bir sorun bulunmuyor. Yinede yarın müsait olunca bir araştırma yaparım.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
hayırlı olsun hocam iyi haberler almanız dileğiyle. bende max 3 almayı düşünüyorum kime sorsam diye bekleyişler içerisindeydim ki başlığı görünce heyecanlandım açıkçası yani kendim almış gibi sevindim doğrusu. bundan önce kullandığım max 2'yi üstadım skorpi hocama danışarak kendisinin engin tecrübelerine dayanarak ve paylaşımlarını takiben alıp severek kullandım.kendisi o kadar şevkle anlattı ki cihazını insanın içinden bir tane daha alası geldi fakat benim cihaza kardeşim çökünce elimde cebimde boş kaldı bundan dolayı cihaz arayışına girdim. sizi de fazla sıkmadan birkaç sorum olacak müsaadenizle.
- Fotoğraflara baktığımda cihaz biraz kaba gibi geldi sanki kılıftan mı bilemedim.
- ekranla kasayı birbirine bağlayan çıkıntı max 2 ye göre biraz dışarıda gibi.
- cihazı almış olduğunuz yer ve fiyatı
- Anti rollback sıkıntısı çin geliştirici den globale / globalden çin geliştirici romlara geçilememesi gibi bazı paylaşımlar
- Xiaomi'nin max 3 'ten sonra tanıtılan cıhazı poco f1 bile hemen global rom alırken max 3'ün unutulması kernel kodlarının erken yayınlanmasından dolayı böyle bir düşüncem var max 2 de epey bir beklemiştik .
- sinyal sorunları
kusura bakmayın hocam biraz fazla oldu ama parça parça olmasın dedim. teşekkür ederim.