İpucu Mi Max 3 Cihazıma hangi sürümleri kurabilirim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Böyle sorunlu bir cihazım olsaydı, kendimi Köprüden aşağı atardım...Mi Max 2 gibi sorunsuz Xiaomi'lerin Kral'ı bir cihaz var iken, başka bir cihazı almam...Max 2 deneyimi olmayanların almış olmasına bir şey demiyorum ama Mi Max 2 den geçenleri hayretle izliyorum....İyi ki Max 3 e kaptırmamışım kendimi çok şükür...Allah tüm Max 3 sahiplerinin yardımcısı olsun...tez elden çıkarın bence hepiniz8=)haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Böyle sorunlu bir cihazım olsaydı, kendimi Köprüden aşağı atardım...Mi Max 2 gibi sorunsuz Xiaomi'lerin Kral'ı bir cihaz var iken, başka bir cihazı almam...Max 2 deneyimi olmayanların almış olmasına bir şey demiyorum ama Mi Max 2 den geçenleri hayretle izliyorum....İyi ki Max 3 e kaptırmamışım kendimi çok şükür...Allah tüm Max 3 sahiplerinin yardımcısı olsun...tez elden çıkarın bence hepiniz8=)haha--haha--

Hocam neden öyle diyorsun? Bizim cihazlarımızda bir sıkıntı yok ki. Hatta mi 8e göre değerlendirince sıkıntılı süreçte sadece bir kişi cihazını brick yaptı. O da konuları okumak yerine kendi bildiğini okumaya devam ediyor. İlla max 2 ile karşılaştırma yaparsak EPIC, Greeshan ve Masik yok devil~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam neden öyle diyorsun? Bizim cihazlarımızda bir sıkıntı yok ki. Hatta mi 8e göre değerlendirince sıkıntılı süreçte sadece bir kişi cihazını brick yaptı. O da konuları okumak yerine kendi bildiğini okumaya devam ediyor. İlla max 2 ile karşılaştırma yaparsak EPIC, Greeshan ve Masik yok devil~~
Ben kötü bir şey demedim ki, sadece düşüncemi paylaştım hocam.... Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xiaomi'lerin Efendisi Mi Max 3

Hocam itiraf ediniz. Efendiyi elinize almak istemiyorsunuz. Alırsam aşık olurum diye korkuyorsunuz... inlove~~inlove~~inlove~~inlove~~inlove~~
Güldürmeyin beni lütfen, defolu mala niye aşık olayım ki....mevcut versiyondan sıkıldın, bir üst versiyona geçiyorsun, beğenmedin, geri dönemiyorsun...al kendine bir Elma, daha iyi......benim aşkım Mi Max 2

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Güldürmeyin beni lütfen, defolu mala niye aşık olayım ki....mevcut versiyondan sıkıldın, bir üst versiyona geçiyorsun, beğenmedin, geri dönemiyorsun...al kendine bir Elma, daha iyi......benim aşkım Mi Max 2

Hocam v10 üzerinde kalmak şartıyla Çin için Çin, global için global v10'ların hepsine geçebilirsiniz. V9'a düşürecekseniz sadece global için v9.6.6.0 Çin için v9.6.12.0 kurabiliyoruz. devil~~ Lütfen o kadar ezmeyin bizi stop~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam v10 üzerinde kalmak şartıyla Çin için Çin, global için global v10'ların hepsine geçebilirsiniz. V9'a düşürecekseniz sadece global için v9.6.6.0 Çin için v9.6.12.0 kurabiliyoruz. devil~~ Lütfen o kadar ezmeyin bizi stop~~
Resmen kısıtlanmışsınız işte...ben Mi Max 2 ile istediğim roma, istediğim versiyona sorunsuz geçebiliyorum....bunlar acı gerçekler, ezme değil ki....ama madem alınıyorsunuz, bir daha Max 3 ün adını anmam....Size Max 3 ile mutluluklar

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Resmen kısıtlanmışsınız işte...ben Mi Max 2 ile istediğim roma, istediğim versiyona sorunsuz geçebiliyorum....bunlar acı gerçekler, ezme değil ki....ama madem alınıyorsunuz, bir daha Max 3 ün adını anmam....Size Max 3 ile mutluluklar

Evet alındım hocam:P Artık sizinle aynı adı ve modeli taşıyan telefonu kullanamamhaha--haha-- Max 3 ü satıp Mate 20x alacağım:o

Üst Alt