- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
O anlamda demedim hocam. Tek desteklediği şey kral lakapı. O da giderse mi max 2 eol olacakBiz 7/24 buradayız..ayrıca Sayın çok değerli cohci52 hocam da hala Max 2 mevcut ve sağolsun her türlü desteği veriyor kendileri sizlere
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Valla Max 2 ile 20 Saat Ekran süresi atın, Kral demeye devam edelim....O anlamda demedim hocam. Tek desteklediği şey kral lakapı. O da giderse mi max 2 eol olacak
Benim niyetim anlayışınıza sığınarak şaka yollu takılmaktı üstadım. Fakat haklısınız. Buradan kulaklarını çınlatayım Ottoman hocamın dediği gibi ekran süresine pek takılmıyorum. Yoğun kullanımda günü çıkarsın yeter. Tabii sizin dev başka bir boyutta, ona şüphe yok.Hocam biz burada işin esprisini yapıyoruz...tüm Xiaomi sahipleri bir Kral'a sahip....
ama Ekran süresi açısından, ki herkesin kullanım alışkanlığına göre değişmektedir bu, eğer aldığım süre, Max 2 de aldığım süreden fazla ise, yeni Kral ünvannı hak ediyor....Max 4 de ise daha büyük ekran ve Batarya dostu bir İşlemci ile 20 Saat Ekran süresi alırsam, tabiki en yeni Kral o zaman o olacaktır....Ekran süresi bakımından tabiki....Yoksa şu an için Xiaomilerinin KRAL'ı cihaz olarak tabiki de Mi 9 dur
Eski Kral demek istediniz sanırım1 sene civarı Max 2 kullandım, gerçekten de 3 güne yakın beni rahat idare ediyordu. Şuan Poco'ya geçtim oda rahat1 günden fazla dolu dolu yetiyor ama Kral bir başkaydı tabi...
Ben esas olarak treble ve diğer romları denemek için geçtim(bu bende bir tür hastalık gibi). Bu konuda çok zengin içeriğe sahip. Onun haricinde 4g sürekli açık, çok değil ama 1 saat civari oyun oynuyorum, çoğunlukla fm radyo ve soundcloud'dan müzik dinliyorum, akşam %40'ın altına çok nadiren düşüyor. Oldukça memnunum hem ARB'de yok, rom root sorunsuz...Eski Kral demek istediniz sanırım
Memnunmusunuz peki genel olarak Poco dan?
Hocam zaten 3 yıl sonra alacağım telefonda max serisi almak gibi bir hata yapmam. Güzel pil iyi. Ama başlangıç seviyesine düştü. Benim asıl amacım ders için almaktı. Üniversiteye giriş sınavı içindi. Büyük ekran gözümü bozmaz fizik kimya biyoloji animasyonlarıyla dersi anlamak birsürü pdf çmak word kullanmak falan. Ama 4 gb ram bana yetmiyor. Ders videosu pdf word excel testler ders videoları ödev takibi notlar falan derken performans maalesef iyi değil. OnePlus düşünüyorum alırsam sonradan. Xiaomi beni yarı yold bıraktı. Ablam elma almıştı simulasyonlar için. Güzel de gitti güncellemeler telefonun cılkını çıkardı. Yüksek ramli en iyi işlemcili ama ucuz telefonlara yöneliceğim. Max 2 alo alo için mükemmel. Whatsapp bile kullanmıyorum aktif olarak. Tek yaptığım ders asphalt 9 oynamak ve forumda dolanmak. Bu kadar. Max 2 kesinlikle hayalimdeki telefon değildi maalesef. Ama yiğidi öldür hakkını yeme fiyatına göre performansı iyi.Valla Max 2 ile 20 Saat Ekran süresi atın, Kral demeye devam edelim....
ama maalesef şu an ben Max 3 ile kendi Max 2 rekorumu egale etmiş bulunmaktayım, dolayısı ile artık yeni Kral Max 3 dür....
hem zaten KRAL lakabı bana ait ve patentlidir
Aynen hocam başka bahara kaldı sanırımBenim niyetim anlayışınıza sığınarak şaka yollu takılmaktı üstadım. Fakat haklısınız. Buradan kulaklarını çınlatayım Ottoman hocamın dediği gibi ekran süresine pek takılmıyorum. Yoğun kullanımda günü çıkarsın yeter. Tabii sizin dev başka bir boyutta, ona şüphe yok.
Mi 9 konusunda Türkiye ye gelmeden önce bende olduğu gibi hocamda da bir beklenti vardı diye tahmin ediyorum. Kendisi şu an nasıl bir tasarrufta bulunur bilmem ama ben o cihaza o kadar para vermem.
Baksanıza, Donovan hıyarı kapıyı 5000 den açıyor... .
Desenize ben Xiaomi ile tanışmaya kralla başlamışımEvet değerli arkadaşlar ve Xiaomi severler...böylece son Noktayı da koymuş bulunmaktayız
Eski Kral ölmüştür, yaşasın yeni Kral....
Xiaomilerin tartışmasız yeni Kral'ı Mi Max 3 dür....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.