Sohbet Mi Max 2 Xiaomi'lerin Kral'ı mı yoksa tahtı Max 3 mü aldı???

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Mi Max 2'i desteğini Xiaomi bile çekti. Bari siz çekmeyin bee.
Biz 7/24 buradayız..ayrıca Sayın çok değerli cohci52 hocam da hala Max 2 mevcut ve sağolsun her türlü desteği veriyor kendileri sizlere

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Biz 7/24 buradayız..ayrıca Sayın çok değerli cohci52 hocam da hala Max 2 mevcut ve sağolsun her türlü desteği veriyor kendileri sizlere

O anlamda demedim hocam. Tek desteklediği şey kral lakapı. O da giderse mi max 2 eol olacak haha--haha--haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O anlamda demedim hocam. Tek desteklediği şey kral lakapı. O da giderse mi max 2 eol olacak haha--haha--haha--
Valla Max 2 ile 20 Saat Ekran süresi atın, Kral demeye devam edelim....
ama maalesef şu an ben Max 3 ile kendi Max 2 rekorumu egale etmiş bulunmaktayım, dolayısı ile artık yeni Kral Max 3 dür....
hem zaten KRAL lakabı bana ait ve patentlidir8=)haha--haha--

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam biz burada işin esprisini yapıyoruz...tüm Xiaomi sahipleri bir Kral'a sahip....
ama Ekran süresi açısından, ki herkesin kullanım alışkanlığına göre değişmektedir bu, eğer aldığım süre, Max 2 de aldığım süreden fazla ise, yeni Kral ünvannı hak ediyor....Max 4 de ise daha büyük ekran ve Batarya dostu bir İşlemci ile 20 Saat Ekran süresi alırsam, tabiki en yeni Kral o zaman o olacaktır....Ekran süresi bakımından tabiki....Yoksa şu an için Xiaomilerinin KRAL'ı cihaz olarak tabiki de Mi 9 dur

Benim niyetim anlayışınıza sığınarak şaka yollu takılmaktı üstadım. Fakat haklısınız. Buradan kulaklarını çınlatayım Ottoman hocamın dediği gibi ekran süresine pek takılmıyorum. Yoğun kullanımda günü çıkarsın yeter. Tabii sizin dev başka bir boyutta, ona şüphe yok.
Mi 9 konusunda Türkiye ye gelmeden önce bende olduğu gibi hocamda da bir beklenti vardı diye tahmin ediyorum. Kendisi şu an nasıl bir tasarrufta bulunur bilmem ama ben o cihaza o kadar para vermem.
Baksanıza, Donovan hıyarı kapıyı 5000 den açıyor... . 8=):Ssmirk~~

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
1 sene civarı Max 2 kullandım, gerçekten de 3 güne yakın beni rahat idare ediyordu. Şuan Poco'ya geçtim oda rahat1 günden fazla dolu dolu yetiyor ama Kral bir başkaydı tabi...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
1 sene civarı Max 2 kullandım, gerçekten de 3 güne yakın beni rahat idare ediyordu. Şuan Poco'ya geçtim oda rahat1 günden fazla dolu dolu yetiyor ama Kral bir başkaydı tabi...
Eski Kral demek istediniz sanırım8=)haha--haha--
Memnunmusunuz peki genel olarak Poco dan?

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Eski Kral demek istediniz sanırım8=)haha--haha--
Memnunmusunuz peki genel olarak Poco dan?

Ben esas olarak treble ve diğer romları denemek için geçtim(bu bende bir tür hastalık gibi). Bu konuda çok zengin içeriğe sahip. Onun haricinde 4g sürekli açık, çok değil ama 1 saat civari oyun oynuyorum, çoğunlukla fm radyo ve soundcloud'dan müzik dinliyorum, akşam %40'ın altına çok nadiren düşüyor. Oldukça memnunum hem ARB'de yok, rom root sorunsuz...

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Valla Max 2 ile 20 Saat Ekran süresi atın, Kral demeye devam edelim....
ama maalesef şu an ben Max 3 ile kendi Max 2 rekorumu egale etmiş bulunmaktayım, dolayısı ile artık yeni Kral Max 3 dür....
hem zaten KRAL lakabı bana ait ve patentlidir8=)haha--haha--

Hocam zaten 3 yıl sonra alacağım telefonda max serisi almak gibi bir hata yapmam. Güzel pil iyi. Ama başlangıç seviyesine düştü. Benim asıl amacım ders için almaktı. Üniversiteye giriş sınavı içindi. Büyük ekran gözümü bozmaz fizik kimya biyoloji animasyonlarıyla dersi anlamak birsürü pdf çmak word kullanmak falan. Ama 4 gb ram bana yetmiyor. Ders videosu pdf word excel testler ders videoları ödev takibi notlar falan derken performans maalesef iyi değil. OnePlus düşünüyorum alırsam sonradan. Xiaomi beni yarı yold bıraktı. Ablam elma almıştı simulasyonlar için. Güzel de gitti güncellemeler telefonun cılkını çıkardı. Yüksek ramli en iyi işlemcili ama ucuz telefonlara yöneliceğim. Max 2 alo alo için mükemmel. Whatsapp bile kullanmıyorum aktif olarak. Tek yaptığım ders asphalt 9 oynamak ve forumda dolanmak. Bu kadar. Max 2 kesinlikle hayalimdeki telefon değildi maalesef. Ama yiğidi öldür hakkını yeme fiyatına göre performansı iyi.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Benim niyetim anlayışınıza sığınarak şaka yollu takılmaktı üstadım. Fakat haklısınız. Buradan kulaklarını çınlatayım Ottoman hocamın dediği gibi ekran süresine pek takılmıyorum. Yoğun kullanımda günü çıkarsın yeter. Tabii sizin dev başka bir boyutta, ona şüphe yok.
Mi 9 konusunda Türkiye ye gelmeden önce bende olduğu gibi hocamda da bir beklenti vardı diye tahmin ediyorum. Kendisi şu an nasıl bir tasarrufta bulunur bilmem ama ben o cihaza o kadar para vermem.
Baksanıza, Donovan hıyarı kapıyı 5000 den açıyor... . 8=):Ssmirk~~
Aynen hocam başka bahara kaldı sanırım :$

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Evet değerli arkadaşlar ve Xiaomi severler...böylece son Noktayı da koymuş bulunmaktayız
Eski Kral ölmüştür, yaşasın yeni Kral....
Xiaomilerin tartışmasız yeni Kral'ı Mi Max 3 dür....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Desenize ben Xiaomi ile tanışmaya kralla başlamışım

Üst Alt