- Adım
- mustafa
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Meslek
- profesyonel işsiz
- Konular
- 87
kişi varsayılan kayıt yerini nerden seçebiliyoruz?
Arkadaşlar buna magisk nasıl yükleyeceğiz ? Magisk sayfasından indirip normal tıklayıp kurulum yaptım ama magiski açtığımda yüklü değil diyor
APK kurmanıza gerek yok sadece twrpden son magisk sürümünü flaşlayin hocam.Arkadaşlar buna magisk nasıl yükleyeceğiz ? Magisk sayfasından indirip normal tıklayıp kurulum yaptım ama magiski açtığımda yüklü değil diyor
Teşekkürler deniyorum ama twrp de görünmüyor nedense anlamadımİndirip rom yükler gibi TWRP ile flashlayın hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Deneyeyim hocam da neye yarıyorBunuda magisk ile yüklemenizi öneririm. Tam ekran hareketleri böyle büyük ekranlı cihaz için şart resmen.
Ne işe yarıyor acaba bilgi verirseniz sevinirimBunuda magisk ile yüklemenizi öneririm. Tam ekran hareketleri böyle büyük ekranlı cihaz için şart resmen.
Ne işe yarıyor acaba bilgi verirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde güncelleme gelmeyecek mi artık roma
Şuan hiç bir cihaz güncelleme almıyor diye biliyorum. Miui11 için hazırlık yapılıyor hocamDeneyeyim hocam da neye yarıyor
Tam olarak hangi bölümden ayarlayacağım acabaAlt taraftaki tuşlar yerine ekranda kaydırarak geri gelmenizi sağlıyor .
Şuan hiç bir cihaz güncelleme almıyor diye biliyorum. Miui11 için hazırlık yapılıyor hocam