Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hepinize teşekkürler. Cihaz olmadığı için sizlere anca donebildim. Ekranı yaptırdım. Ama eski dokunmatik hassaslığı yoktu. Üstelik orijinal ekran diye taktılar. Bende o sinirle aynı kişiye satıp ikinci el mi A2 aldım. Bakalım neler olacak facepalm~~
Krala ihanetin suçu nedir Skorpi hocam haha-- Bunun sonu idama kadar gider. cohci52 Hocam sen hudutu geç
Cohci hocam MIUI tabanlı cihaz kullanıyor. Ki boyut olarak Max serisine yakın ihanetten çok aklı karışmış diyebiliriz ama size birşey diyemiyorum hocam :D

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cohci hocam MIUI tabanlı cihaz kullanıyor. Ki boyut olarak Max serisine yakın ihanetten çok aklı karışmış diyebiliriz ama size birşey diyemiyorum hocam :D

Yakalandık, bende bekliyordum benim cihaz değiştirmiş olduğumu kim yakalayacak diye facepalm~~haha--

Haklısınız hocam, cohci hocam halen miui kullanıyor. Aslında skorpi hocamın demek istediği duygusal bağ olarak galiba. Yoksa miui çalıştıran her cihaz tadından yenmez. Mesela 1 hafta içerisinde belkide 20 ye yakın rom yükledim. İçlerinde halen en sevdiğim miui 6x romun bizim cihaza uyarlanmış hali. 6x ile cihazım tamamen aynı olunca sorunsuz bir deneyim yaşadım. Ben şuan için memnunum en azından Max 4 çıkana kadar giggle~~ Skorpi hocamdan önce max 4 ü alacağım inşallah dance~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yakalandık, bende bekliyordum benim cihaz değiştirmiş olduğumu kim yakalayacak diye facepalm~~haha--

Haklısınız hocam, cohci hocam halen miui kullanıyor. Aslında skorpi hocamın demek istediği duygusal bağ olarak galiba. Yoksa miui çalıştıran her cihaz tadından yenmez. Mesela 1 hafta içerisinde belkide 20 ye yakın rom yükledim. İçlerinde halen en sevdiğim miui 6x romun bizim cihaza uyarlanmış hali. 6x ile cihazım tamamen aynı olunca sorunsuz bir deneyim yaşadım. Ben şuan için memnunum en azından Max 4 çıkana kadar giggle~~ Skorpi hocamdan önce max 4 ü alacağım inşallah dance~~
Max 4 ünüz şimdiden hayırlı olsun hocam8=)

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xiaomi firması max 4 ü çıkarırsa olacak inşallah hocam angel~~
Çıkarmazsa, bizde Mix 4 alırız hocam ama bence seneye 7.2 yada 7.5 ekranlı bir Max serisi gelecek...belki adı 4 olmaz, 5 olabilir yada direk Max Pro

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Şöyle 7 den büyük ve çerçevesiz bir Max 4 çıkarsa ve işlemci güzel olursa tadından yenmez. İnşallah almak nasip olur hocam hepimize :L

Nomeames

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Xiaomi Max 2
Konular
0
Bu güncellemenin Miui 10 daki son güncelleme olduğunu belirtmiş EU Beta ekibi, sonraki güncelleme Miui 11olacakmış.. Miui 11 le birlikte Android 9 da gelirmi acaba?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu güncellemenin Miui 10 daki son güncelleme olduğunu belirtmiş EU Beta ekibi, sonraki güncelleme Miui 11olacakmış.. Miui 11 le birlikte Android 9 da gelirmi acaba?
Android 9 gelmez ama Miui 11 olabilir, bekleyip hep birlikte göreceğiz

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocalarım Max serisi iptal edilmemişmiydi nasıl max 4 çıksın :?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro