ilk aldigimda bende 14 15 görüyordum.şimdi malesef dedgin gibi 11 12 falan.sanirim surumle alakalı değil.Ben hep miui 9 kullandım.
Hocam ben 9.0 a geceli yaklaşık 20 25 gün oldu. Ve ben hiç beta kullanmadım. İçinden ne çıktıysa o. Root veya beta sürümler yüklemek adetim değil uğraşmayı da seven biri değilim pek. Ama işte eğer arayüzle ilgili değilse mesele nedir? Batarya ise çok sıkıntı yani. Uzun onurlu olmayacaksa her iki ayda bir 2 saat ekran süresini dusurecekse çok büyük sıkıntı gerçekten. Şimdi batarya için de ithalatçı firma bakmaz bile yüzüne. O yüzden gittiği yere kadar kullanacağız mecbur.
Ben aşırı kullanım ile iki günü rahat çıkarıyorum yani ikinci günün akşamı şarja takıp uyuyorum. Yalnız bir şey fark ettim. 9yukleyene kadar benim batarya sabah kalktığımda batarya doldu fişi çekin. 2 saat 40 dk da tam doldu yazıyordu.dun dedim ki şarja takarken bende usb akım ölçen cihazı var onu da taktım ve şarja takıp uyudum. Telefona bakıyorum 100 olmuş ama o eskiden olan ibare gelmiyor. Ve şimdi foto atacam bu yazıyor. Akım ise 0.150a ile 0.230a arasında gidip geliyor. Bi de şarjda iken resetledim sonra kapattım biraz da öyle dolsun dedim ve sonra açtım 5 dk daha şarjda bırakıp çıkardım. Daha önceki günlerde 5 dk da 99 a düşerdi şimdi biraz daha uzun süre sonra 99a düştü. Toparladı kendini biraz ama mesele neden şarjin tam dolu olduğunu söylemiyor ve akımı tam anlamıyla kesmiyor
[doublepost=1512818890,1512814183][/doublepost]Bir de hocam benim şarj aleti sözde Quick 3.0 ama 5V da 2.5A veriyor. Diğer inceleme videolarında çıkan cihazda 3.0 yazıyor. Neden böyle olmuş ki şimdi.
Birinci foto benimki
İkincisi inceleme videosu