Yardım Mİ Max 2 Şarj Sıkıntısı

emrahreis123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
8
Merhabalar.
Telfonun sarjı ananormal bır sekılde ınıyor 5300 mah batarya olmasa bısey demıycemde geceleyın sarj kendılgıden %5 %6 ınıyor hıc bısey acık olmamasına ragmen normaledede cok hızlı ınıyor bunun nedenı ne olabılır servıse gondermelıymım acaba tum programları kısıtlıyorum pıl tasarufunu acık olmasına ragmen hala cok hızlı ınıyor sarj sevıyesı

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Şarjınızı asla %10 un altına düşürmeden şarj ederseniz, pilinizin ömrü daha uzun olur

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Çok teşekkür ederim hocam bu tavsiyenizi uygulayacağım 3 saat 40dk shadowfight3 oynadım ve yediği pil burda 6 saat ekran sürem ve 15 saat 30 dakika beklemem var fakat cihaz pil tasarrufu nda ve normalde de arka plan uygulamalarım kapali
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Orantısız bir şekilde bataryanız azalıyorsa bir seferlik şarjınızı sıfırlayın kendiliğinden kapansın ve kapalı vaziyette %100e kadar şarj edin cihazınızın bataryası kalibre olacaktır.

Yalnız bu işlemi sürekli yapmayın ve mecbur kalmadıkça bataryanızı %10 un altına düşürmeyin. Telefonunuz %100 şarj olduğunda şarjda bekletmeyin. Kısa kısa şarj imkânınız varsa kullanın. Bu şekilde batarya kullanım ömrünü uzatmış olursunuz. Sadece 4-5 ayda bir kalibrasyon yapmak yeterli olacaktır.

Oyla:
Üst Alt