Ben de genelde 2-3 gün içinde yoğun incelemeyle ve 3-4 full şarjla bir rom hakkında değerlendirme yapacak kapasiteye ulaşırım.Ama herkesde farklı olabilir tabi.Yalnız bir ay da epey uzun bir süre sanki.Bazen,tabi eskiden yani, bu Greeshanın romuyla tanışmadan önce haftada birkaç rom denediğim bile olurdu.(Adam varolan 3 kuruşluk heyecanımızı,merakımızı bitirdi.Kilitledi artık bizi bu roma.Monotonlaştırdı.)
Şu sıralar RR Rom deneyeyim bir hareketlilik olsun hayatımda diyorum ama seste eko sorunu,ekran paylaşma-aktarma,yüz tanıma vs tüm özellikler sorunsuz varolmadıkça maceraya girmeyi de gereksiz görüyorum.Çünkü telefonumda kullanmadığım bir özellik dahi olsa potansiyel olarak var olan her özelliğin cihazımda her zaman mevcut olmasını tercih ediyorum.Biri sorduğunda o özellik yok niye diyeyimki.
Greeshanın en son romunda hiçbir eksiklik veya sorun yok şu an bende.Batarya olarak 2 günü çok rahat çıkarıyorum ve 11-12 saat de SOT alabiliyorum,yeterli benim için.Daha ne olsun ki.MIUI ye alıştık,başka yere de gitsek dönüp geleceğimiz yer yine MIUI romlardır diye düşünüyorum.Selamlarımla