Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official
default ayarlar çözmediyse bir de twrp versiyonu değiştirip aynısını bi daha dene
benim başıma da aynısı gelmişti. bu yolla çözebildim ancak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
resmi şimdi gördüm sistemi bağlamış ancak vendor bağlanmamış
twrp deki mount kısmında sıkıntı var sanırım. işaretlerini kontrol edip tekrar dene.
vendorda tik varsa kaldır veya tikle gene. bende tik yok vendor seçili değil şu an.
twrp veya twrp'nin ayarlarında sıkıntı var. rom veya magisk te sıkıntı yok bence.
Bende RR Yuklemis bulunmaktayim. İlk izlenimlerime gore bu rom olmuş. Yağ gibi akiyor resmen. Havoc romda fazla kaldim galiba, eko problemini bir turlu cozemediler. Neyse cem_uar hocamin tavsiyesiyle de Hardrock Kernel Beast Mode OC 3.0 GHZ twrpden flashladim. Simdi kurcalama zamani
Yamayı yaptığında bir nebze çözülüyor fakat karşı taraf yüksek sesle konuşunca yine yankı yapiyor. Ayrıca video çekimlerinde ve WhatsApp ses kayıtlarında ses az çıkıyor. Telefonjn temel amacı arama yapmak iken büyük problem bence. RR de havocun kodlarını temel alarak android pie ile sürüldü ve eko problemi yok. Neyse bu romda çok güzel. Havocu aratmıyor şuan.