Rom Mi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Bir romun iyi olup olmadığı 1-2 gün içinde anlaşılır, bir ay kullanılması gerekmez

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Kişiden kişiye değişir hocam bu deneme süreci kimi 1 saat dener kimi 1 ay burada sonuç önemlidir ne kadar süre kalındığı değil yanlış mıyım?

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Ben de genelde 2-3 gün içinde yoğun incelemeyle ve 3-4 full şarjla bir rom hakkında değerlendirme yapacak kapasiteye ulaşırım.Ama herkesde farklı olabilir tabi.Yalnız bir ay da epey uzun bir süre sanki.Bazen,tabi eskiden yani, bu Greeshanın romuyla tanışmadan önce haftada birkaç rom denediğim bile olurdu.(Adam varolan 3 kuruşluk heyecanımızı,merakımızı bitirdi.Kilitledi artık bizi bu roma.Monotonlaştırdı.)

Şu sıralar RR Rom deneyeyim bir hareketlilik olsun hayatımda diyorum ama seste eko sorunu,ekran paylaşma-aktarma,yüz tanıma vs tüm özellikler sorunsuz varolmadıkça maceraya girmeyi de gereksiz görüyorum.Çünkü telefonumda kullanmadığım bir özellik dahi olsa potansiyel olarak var olan her özelliğin cihazımda her zaman mevcut olmasını tercih ediyorum.Biri sorduğunda o özellik yok niye diyeyimki.
Greeshanın en son romunda hiçbir eksiklik veya sorun yok şu an bende.Batarya olarak 2 günü çok rahat çıkarıyorum ve 11-12 saat de SOT alabiliyorum,yeterli benim için.Daha ne olsun ki.MIUI ye alıştık,başka yere de gitsek dönüp geleceğimiz yer yine MIUI romlardır diye düşünüyorum.Selamlarımla

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Ben de genelde 2-3 gün içinde yoğun incelemeyle ve 3-4 full şarjla bir rom hakkında değerlendirme yapacak kapasiteye ulaşırım.Ama herkesde farklı olabilir tabi.Yalnız bir ay da epey uzun bir süre sanki.Bazen,tabi eskiden yani, bu Greeshanın romuyla tanışmadan önce haftada birkaç rom denediğim bile olurdu.(Adam varolan 3 kuruşluk heyecanımızı,merakımızı bitirdi.Kilitledi artık bizi bu roma.Monotonlaştırdı.)

Şu sıralar RR Rom deneyeyim bir hareketlilik olsun hayatımda diyorum ama seste eko sorunu,ekran paylaşma-aktarma,yüz tanıma vs tüm özellikler sorunsuz varolmadıkça maceraya girmeyi de gereksiz görüyorum.Çünkü telefonumda kullanmadığım bir özellik dahi olsa potansiyel olarak var olan her özelliğin cihazımda her zaman mevcut olmasını tercih ediyorum.Biri sorduğunda o özellik yok niye diyeyimki.
Greeshanın en son romunda hiçbir eksiklik veya sorun yok şu an bende.Batarya olarak 2 günü çok rahat çıkarıyorum ve 11-12 saat de SOT alabiliyorum,yeterli benim için.Daha ne olsun ki.MIUI ye alıştık,başka yere de gitsek dönüp geleceğimiz yer yine MIUI romlardır diye düşünüyorum.Selamlarımla
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız hocam MİUİ'ye bende alıştım ama el yerleri görmeden yuvayı özlemezsin diyorlar bizim buralarda aynı onun gibi benim olay başkas romları denemeden MİUİ özlemi olmuyor sağolsun Greeshan efendi KRAL'a yakışır bir rom çıkardıda artık haftadan haftaya rom değiştiriyorum. haha--

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Ekranı ikiye bölmeyi bulamadim, nereden aktiflesiyor bilen var mı ?

Arkines

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi 9T
Meslek
muhasebe
Konular
2
tam menüyü hatırlamıyorum.
rr ayarlarının içinde tuş ayarları olması lazım.
son uygulamalar tuşu tek tıklama uzun basma çift tıklama için eylem atanabiliyor.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Ekranı ikiye bölmeyi bulamadim, nereden aktiflesiyor bilen var mı ?
Son uygulamar ekranına girdiğinizde açık olan herhangi bir uygulamanın ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz örnek olarak tapatalk resim de göründü gibi...
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Son uygulamar ekranına girdiğinizde açık olan herhangi bir uygulamanın ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz örnek olarak tapatalk resim de göründü gibi...
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945
Teşekkür ederim, baya bir arayıp bulamamıştımYes~~

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
ses sorunu ne durumda?
- çağrı sesi ayarlama
- konuşurken hoparlöre alma
- eko

sorunlar devam ediyor sanırım geliştirici hiçbir başlıkta bug yazmıyor.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
ses sorunu ne durumda?
- çağrı sesi ayarlama
- konuşurken hoparlöre alma
- eko

sorunlar devam ediyor sanırım geliştirici hiçbir başlıkta bug yazmıyor.
Evet şimdilik devam ediyor.Bir kaç fix yayınlandı ama ne kadar etkili bilemiyorum,bazı kullanıcılarda işe yaradı bazılarında ise durum hâlâ aynı.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Evet şimdilik devam ediyor.Bir kaç fix yayınlandı ama ne kadar etkili bilemiyorum,bazı kullanıcılarda işe yaradı bazılarında ise durum hâlâ aynı.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam havocta eko sorunu var ama bunda yok. En azından ben farketmedim.

Üst Alt