Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Evet bence de çok saçma....ben de Greeshandan başka rom kullanmama taraftarıyım ama sabah bir Arkadaş Mi A1 için Bliss rom paylaştı, gerçi o PIE di, ve SS leri çok beğendiğim için, bizim Oreo Blissi denemek istedim sadece....
Aslında bana da bu bir ders oldu, sanırım Greeshanın ahı tuttu, başka bir rom deneme isteğimi iyice köreltti valla...
Dün Mi-Room u indirdim ama bir türlü elim gitmedi...neyse, en azından hastalıktan kurtuluyoruz, haftalık Greeshan dozajlar bize yeterli olacak bu gidişatla sanırım
nod~~
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Üstatım siz bu Rom da kalın bende geçeceğim..Belki yarın belkide yarında da yakın..Bakalım akşama bir arkadaş bana Wındows tabanlı Bir Pc getirecek yada yarın ona göre geçemeye çalışırım ....

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Üstatım siz bu Rom da kalın bende geçeceğim..Belki yarın belkide yarında da yakın..Bakalım akşama bir arkadaş bana Wındows tabanlı Bir Pc getirecek yada yarın ona göre geçemeye çalışırım ....
Hocam bu habere gerçekten de sevindim sizin adınıza, en nihayetinde sizde Android dünyasının derinliklerine dala bileceksiniz....yanlız şunu belirtmemde yarar var sanırım....Greeshan rom sadece Max 2 de mükemmel sonuç veriyor, yada bana öyle geliyor da olabilir.....diğer cihaz sahibi arkadaşların bazılarından, özellikle MİDO sahipleri, greeshan romdan pek memnun kalmadıklarını belirtiyorlar, umarım siz beğenirsiniz inşallah

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam bu habere gerçekten de sevindim sizin adınıza, en nihayetinde sizde Android dünyasının derinliklerine dala bileceksiniz....yanlız şunu belirtmemde yarar var sanırım....Greeshan rom sadece Max 2 de mükemmel sonuç veriyor, yada bana öyle geliyor da olabilir.....diğer cihaz sahibi arkadaşların bazılarından, özellikle MİDO sahipleri, greeshan romdan pek memnun kalmadıklarını belirtiyorlar, umarım siz beğenirsiniz inşallah

Üstatım ilk denemem olacak bir başka Rom beğenilmezse bile cihaz değişimi olunca yine kullanabilirim..Dediğiniz gibi kıyıdan uzaklaşacağım ilk etapta daha sonra derinliklere doğru yol alırım..Teşekkürler...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Üstatım ilk denemem olacak bir başka Rom beğenilmezse bile cihaz değişimi olunca yine kullanabilirim..Dediğiniz gibi kıyıdan uzaklaşacağım ilk etapta daha sonra derinliklere doğru yol alırım..Teşekkürler...
Gerçi kilidinizin açılması biraz zaman alacak ama derinliklere açıldığınızda, bizler az ilerde sizi de bekliyor olacağız8=)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Gerçi kilidinizin açılması biraz zaman alacak ama derinliklere açıldığınızda, bizler az ilerde sizi de bekliyor olacağız8=)

Evet sağlık olsun ön hazırlık yaparım Kilit açılana kadar inecek olan araçları vs...nod~~

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Üstte okuduğum mesajlara nazaran ;

enable doze for gms kesinlikle işe yarıyor. Google hizmetlerini arka planda durdurak şarj konusunda epey ilerleme gösterdi bende.

Tarayıcı olarak ta opera kullanıyorum. Şarj yemiyor.ve miui nun tarayacasini kıyasla çok hızlı ve estetik .

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

enable doze for gms kesinlikle işe yarıyor. Google hizmetlerini arka planda durdurak şarj konusunda epey ilerleme gösterdi bende.

Tarayıcı olarak ta opera kullanıyorum. Şarj yemiyor.ve miui nun tarayacasini kıyasla çok hızlı ve estetik .
Sizde işe yaradıysa ne mutlu size, ben 3-4 gün kullandım ve bende hiç bir artısı olmadı....
MIUI Ayarları ile arkaplanda çalışan her şeyi zaten kontrol etmek mümkün, o nedenle, bana göre, hiç bir 3 ncü parti uygulamaya gerek duymadım bugüne kadar....ama kullananlara da Saygım sonsuz

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5

Hocam diğer hocalarım kızacak ama rica bahabinda bir ss rica edebilir miyimangel~~

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Sizde işe yaradıysa ne mutlu size, ben 3-4 gün kullandım ve bende hiç bir artısı olmadı....
MIUI Ayarları ile arkaplanda çalışan her şeyi zaten kontrol etmek mümkün, o nedenle, bana göre, hiç bir 3 ncü parti uygulamaya gerek duymadım bugüne kadar....ama kullananlara da Saygım sonsuz

Sizin gibi bir ustadla bu konuyu tartisicak değilim tabiki de. Sayginiz için teşekkür ederim .lakin muiu arka sistem kapatıcı pek fazla işe yaramıyor. Modül yüklü değilken yüzde 12 ile yüzde 15 olan Google hizmetler .şuan yüzde 3 lerde. Bu fark bile yeterli. Ve hocam 3.parti kullanmam işim olmaz demsinniz . Modüllerin hepsi 3.parti oluyor. Ve sizin kullandığınız modüller önceki sayfada paylaşmissiniz. Saygı duyuyorum size . İyi aksamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam diğer hocalarım kızacak ama rica bahabinda bir ss rica edebilir miyimangel~~
Modüllerin mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt