Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sizin gibi bir ustadla bu konuyu tartisicak değilim tabiki de. Sayginiz için teşekkür ederim .lakin muiu arka sistem kapatıcı pek fazla işe yaramıyor. Modül yüklü değilken yüzde 12 ile yüzde 15 olan Google hizmetler .şuan yüzde 3 lerde. Bu fark bile yeterli. Ve hocam 3.parti kullanmam işim olmaz demsinniz . Modüllerin hepsi 3.parti oluyor. Ve sizin kullandığınız modüller önceki sayfada paylaşmissiniz. Saygı duyuyorum size . İyi aksamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modüllerin mi ?
Estağfurullah, tartışmıyoruz ki, fikir alış verişinde bulunuyoruz sadece, ben bile hala öğrenme evresindeyim...Google hizmetlerle ilgili SS alabilirmiyim lütfen?
Benim kullandığım modüller , szie göre 3 ncü parti olan uygulamalar, Müzikle ilgili, Batarya performansı ile ilgili değilki....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Estağfurullah, tartışmıyoruz ki, fikir alış verişinde bulunuyoruz sadece, ben bile hala öğrenme evresindeyim...Google hizmetlerle ilgili SS alabilirmiyim lütfen?
Benim kullandığım modüller , szie göre 3 ncü parti olan uygulamalar, Müzikle ilgili, Batarya performansı ile ilgili değilki....

Esthfrllah hocam . Müzik veya uygulama kistliyacasi ne fark eder. 3.parti grubuna giriyor benim gozumdeki. Şuan kullandığımız rom bile :D neyse. Tabiki. (Not: bugün navigasyon çok kullandım hem Yandex hem Google harita.bu yüzden yüzde 6 civari. Ama şunu da demek istiyorum modül olmasaydı şuan en az yüzde 15 olacaktı ,dikkatlice analizini yaptım)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-06-20-23-09-012_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-11-06-20-23-09-012_com.miui.securitycenter.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2018-11-06-20-23-13-938_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-11-06-20-23-13-938_com.miui.securitycenter.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 19

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Esthfrllah hocam . Müzik veya uygulama kistliyacasi ne fark eder. 3.parti grubuna giriyor benim gozumdeki. Şuan kullandığımız rom bile :D neyse. Tabiki. (Not: bugün navigasyon çok kullandım hem Yandex hem Google harita.bu yüzden yüzde 6 civari. Ama şunu da demek istiyorum modül olmasaydı şuan en az yüzde 15 olacaktı ,dikkatlice analizini yaptım)
Android ve Android sisteminin çok tüketmesinin Bataryaya çok da olumsuz bir etkisinin olacağını pek sanmıyorum, zira Sayın Escobar1945 Üstadımın MİDO sunda bu değer, hangi romu kullanırsa kullansın, %25 seviyesinde....Bende Greeshan romda şu an Android Sistem %6 ve Android %5.5...(Modülsüz...)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ekran süresi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarım.bendede durum böyle modüllerde yüklü nasıl sizce durum
Onu Sayın Bada hocanıza soracaksınız

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam Max 2 yi satacam artık yeter ya bıktım bu ekran süresi muhabbetlerinden 5300 mah dev bataryalı telefonda konuştuğumuz şeylere bakın

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam Max 2 yi satacam artık yeter ya bıktım bu ekran süresi muhabbetlerinden 5300 mah dev bataryalı telefonda konuştuğumuz şeylere bakın

Bende bıktım vallahi, forumumu bırakayım, Max 3 mü alayım, onun kararını verme aşamasındayım

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Android ve Android sisteminin çok tüketmesinin Bataryaya çok da olumsuz bir etkisinin olacağını pek sanmıyorum, zira Sayın Escobar1945 Üstadımın MİDO sunda bu değer, hangi romu kullanırsa kullansın, %25 seviyesinde....Bende Greeshan romda şu an Android Sistem %6 ve Android %5.5...(Modülsüz...)

Hocam playhizmetlerden bahsediyorum. Android ten bahsetmiyorum. Saygım sonsuz size. Sakın beni yanlış anlamayın. Siz olmasaydiniz mi max2 bukadar sevemezdim. Hem yasiniza.hem tecrubenize hem bilginize hemde araştırmalarımıza saygım ve sevgim çok büyük size karşı. :))) İstanbul'a yakın bir zamanda gelmeyi düşünüyorum.ve sizinle tanışmak için can atıyorum açıkçası. Saygılarımla.iyi geceler

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Kesinlikle katılıyorum hocam tabi satıcam olayına değilde ekran süresi olayına biz elimizden geldiği kadar en iyi romu kullanıcılara sunmaya çalışıyoruz ama yok magisk modülleri ,yok ekran süreleri bıktırdı artık.Lütfen rica ediyorum modüller için açılmış konu var oradan devam edin.Ekran süresine ihtiyaç hiç yok bence çünkü dev batarya kullanıyoruz.Lütfen konuya greeshan ile ilgili devam edelim.Saygılar iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt