Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Greeshan'dan nefret etmeye başladım ben, Adam o kadar muhteşem bir rom yapıyorki, başka bir Rom deneme isteğimi resmen köreltti yahu...
Allahtan ki Sayın Ottoman hocam bugün yapmış olduğu yeni temasını bizlerle paylaştı ki, biraz olsun bir değişiklik yapma imkanımız oldu

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, sevindim beğenerek kullanmanıza. Böylelikle aynı romda kaldınız :) 8=)

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Greeshan'dan nefret etmeye başladım ben, Adam o kadar muhteşem bir rom yapıyorki, başka bir Rom deneme isteğimi resmen köreltti yahu...
Allahtan ki Sayın Ottoman hocam bugün yapmış olduğu yeni temasını bizlerle paylaştı ki, biraz olsun bir değişiklik yapma imkanımız oldu

Hocam mı Max 1 telefonun dpi ayarını rootsuz nasil degistirebilirim

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Benim ekran sürem neden bu kadar berbat. Eskiden 12-14 saat arası alırdım. Bu aslında yeni sayılmaz 1-2 aya yakındır böyle. Bataryam zarar mı gördü diye düşünüyorum fakat hiçbir zaman şarj işlemini kesik kesik yapmıyorum ve de %10 altına çok çok nadir düştüm. Batarya zarar gördüyse tek sebep usbden dosya aktarırken uzun süre bilgisayara bağlı kalıyor ve bu yüzden ekstra şarj oluyor fakat bunun pek etkisi olduğunu düşünmüyorum. Pil tasarrufu için greenify ve magisk enable doze for gms kullanıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Benim ekran sürem neden bu kadar berbat. Eskiden 12-14 saat arası alırdım. Bu aslında yeni sayılmaz 1-2 aya yakındır böyle. Bataryam zarar mı gördü diye düşünüyorum fakat hiçbir zaman şarj işlemini kesik kesik yapmıyorum ve de %10 altına çok çok nadir düştüm. Batarya zarar gördüyse tek sebep usbden dosya aktarırken uzun süre bilgisayara bağlı kalıyor ve bu yüzden ekstra şarj oluyor fakat bunun pek etkisi olduğunu düşünmüyorum. Pil tasarrufu için greenify ve magisk enable doze for gms kullanıyorum.

Ayrıca mi band 3 için her gün 2 uygulama arka planda çalışır vaziyette ve bluetooth neredeysr tüm gün açık ama 5-7 saat etki edemez herhalde diye düşünüyorum.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Ayrıca mi band 3 için her gün 2 uygulama arka planda çalışır vaziyette ve bluetooth neredeysr tüm gün açık ama 5-7 saat etki edemez herhalde diye düşünüyorum.

Hocam, ben ne yapayım? Günü çıkarıyorsa çok umursamayın. Ayrıca dünyadaki telefon ortalamalarına göre 7-8 saat efsane bir süre
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Normalde bu tür konularda yorum yapmamaya özen gösteriyorum ama sizin süreniz gerçekten de çok az....greenify ve magisk enable doze for gms gereksiz, ben kullanmıyorum, MIUI nin kendi ayarları gayet yeterli....Greeshan romda olduğunuzu varsayıyorum...TWRP den advanced wipe/Dalvik ART Cache ve cache yapın haftada bir ve arka planda çalışanları kontrol edin....kolay gelsin

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Normalde bu tür konularda yorum yapmamaya özen gösteriyorum ama sizin süreniz gerçekten de çok az....greenify ve magisk enable doze for gms gereksiz, ben kullanmıyorum, MIUI nin kendi ayarları gayet yeterli....Greeshan romda olduğunuzu varsayıyorum...TWRP den advanced wipe/Dalvik ART Cache ve cache yapın haftada bir ve arka planda çalışanları kontrol edin....kolay gelsin

Ekran süresini ben de umursamam ama çok uzun zaman sonra bakasım geldi ve yarı yarıya düşmüş görev yöneticisine sabitlediğim 5-6 uygulama var bunlardan dolayıdır belki. Evet greeshandayım. Dalvik cache daha 1 hafta olmadı yapalı ama dediğinizi yapıp her hafta tekrarlayacağım.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Ben 8.11.1 yüklendikten sonra Chrome çok çok fazla şarj yemeye başladı romu dirty flaş yapmıştım sonra sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi Chrome kullanan varmi sizde durum nedir, başka tarayıcı önerisinde alabilirim Chrome kullanmamin en büyük nedeni bilgisayardaki Chrome ile senkronize edilebilmesi varmı böyle başka bir tarayıcı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben 8.11.1 yüklendikten sonra Chrome çok çok fazla şarj yemeye başladı romu dirty flaş yapmıştım sonra sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi Chrome kullanan varmi sizde durum nedir, başka tarayıcı önerisinde alabilirim Chrome kullanmamin en büyük nedeni bilgisayardaki Chrome ile senkronize edilebilmesi varmı böyle başka bir tarayıcı
Ben Mi Browser kullanıyorum hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt